Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Nainen, eikö omatuntosi kolkuta kun käytät meikkiä, push-up liivejä, freddyjä, hiustenpidennyksiä, tekoripsiä jne miesten huijaamiseen?...

Vierailija

Sitten kun mies on kiintynyt tarpeeksi, näytät todelliset karvasi ja ikävä kyllä miehen on liian myöhäistä poistua enää suhteesta. Eikö omatunto kolkuta? Mielestäni tämä on moraalisesti erittäin kyseenalaista toimintaa naisilta. Manipulaatio ei ole perusta hyvälle suhteelle, pitäkää se mielessä.

M27

Sivut

Kommentit (56)

Vierailija

Et kai tosissasi kuvittele, että naiset yrittävät ulkonäöllään miellyttää miehiä? Nyt taas valoja päälle.

Vierailija

Miehetkin valitsevat asunsa niiden ulkonäön vuoksi. Sen lisäksi he ajelevat parran tai muotoilevat sitä, jotta näyttäisivät paremmalta. Parturissa käydään leikkauttamaan hiukset. Miksei olla rehellinen ja kulkea mukavissa verkkareissa ja antaa hiusten kasvaa?

Vierailija

AP,jos olet oikeasti niin naiivi ja infantiili että kuvitelet noin ja etkä huomaa kun joku nainen mitään noista käyttää niin ansaitset tulla kustuksi silmille. Sinun häpeäsi se on, kannattais tyytyä syntymässäsi saamiisi siskoksiin Kyllikki Nyrkkiin ja Nyrkki Kyllikkiin

ps. Surkea provo.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Et kai tosissasi kuvittele, että naiset yrittävät ulkonäöllään miellyttää miehiä? Nyt taas valoja päälle.

Jaahas sieltä tulikin AV:n virallinen telaketjufeministi paikan päälle. Juu juu, ihan itseään varten naiset meikkaavat ja laittautuvat. Siksi esim. sunnuntaina koti-iltaa vietettäessä naiset ovat aina edustavimmillaan.. eiku eihän se noin mennytkään.

Vierailija

Itsepähän olet niin pöhkö, että lankeat näihin "huijauksiin" :DD

Jokainen saa meikata ja yrittää näyttää seksikkäältä jos haluaa. Te miehet voisitte joskus ajatella muutakin kuin sitä seksiä. Kävelette kaikki kaupungilla kullit pystyssä, kun kiihotutte jo pelkistä rintaliiveistä mallinukeilla ja punahuulisista mainostytöistä.

Vierailija

Olet tyhmä jos sitten otat naisen jolla on pidennykset meikkiä ja tekoripset jne.. Kyllähän sä näköjään tiedät mitä ne tekee naisen kropalle ja ulkonäölle joten älä sitten ota sellaista naista ITSELLESI..

Vierailija

Kyllä te miehet ootte outoja! Ensin ruikutatte että naiset vois laittautua ja meikata teitä varten. Kun nainen tekee näin että näyttäis miesten silmissä hyvältä niin sit se onkin huijaamista!

Vierailija

Kyllähän mies varmaan huomaa vähintään ne meikit ja tekoripset ja osaa päätellä siitä että se nainen ei näytä samalta luonnontilassa. Jos luonnonkauneus on tärkeää hänelle, niin kannattaa ennen suhteen aloittamista hankkiutua tilanteeseen missä se paljastuu, tai jopa puhua asiasta naisen kanssa.

Vierailija

Ah, miesten pinnallisuus :(

Nainen lakkaa meikkaamasta ja puf! kiintymys on poissa. On naisena niin raskasta näiden pintaliitäjien kanssa.

Vierailija

En käytä nuista muuta kun meikkiä ja sillontällön push uppeja, mutta eipä kyllä pahemmin omatunto kolkuta. Jos joku mies oikeesti on nuin järkyttynyt siitä ettei mulla ookkaan mustia megaripsiä ja kultaiset luomet niin nauran vaan paskasesti ku se ukko  pakenee viidakkoon.

Enkä usko että ois ees kyse oikeasti kiintymyksestä jos tekis mieli paeta suhteesta ku näkee toisen ilman rintsikoita.

Vierailija

Niin kauan kun tuo huijaus tepsii, naiset harrastavat sitä. Voidaan yhtä hyvin kysyä, miksi miehet jatkuvasti menevät halpaan?

Vierailija

Odotan innolla ap.n manboobsien kasvua siinä vaiheessa kun tissit roikkuu ja heiluu niin että selkään koskee alkaa ap.kin ymmärtämään rintsikoiden päälle. Ennen kuin ap mitään mumiset riipputisseistä niin ihann normit kiinteät terhakkaat b-d kupin tisut aiheuttaa kipua selkään mm. kävellessä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat