Alkoholin nauttiminen aiheuttaa aina pettymyksen

Vierailija

Onko muita, jotka saattavat suunnitella, että ostan hyvää viiniä ja laitan jotain pikku purtavaa ja sitten juodaan viiniä ja rentoudutaan. Ja sitten se viininjuonti ei olekaan sitä mistä oli 'haaveillut', eli viinistä tulee tönkkö olo, väsähdys, epämääräinen velttous ja jotenkin pettymys koko kuviteltu hieno hetki.
Join tosi harvoin ja sitten yhä harvemmin, kun ei se vaan anna mitään. Sitä luulee vaan ja pettyy kuitenkin aina. Nykyään en enää juo.

Kommentit (6)

Vierailija

Joo tiiän tunteen.
Teininä ja vielä 20-v dokaaminen oli paras juttu ikinä. Tykkään kyllä viinin mausta yhä mutta kännäys ei onnistu. En tule enää humalaan, vaikka olisi pitkiäkin taukoja. Eka tuntuu pieni nousu, sen jälkeen tuntuu ihan ku olis selvinpäin mutta kännissä. Oon 28v nainen

Vierailija

On, totta puhut, ajattelee jotain romanttista iltaa, niin tunnelma lässähtää ja tajuu maailman raadollisuuden ja ettei mtään oikeaa onnea, relax-fiilistä olekaan, on vain turhia kliseisiä sanoja, stereotyyppistä retoriikkaa, ja onni on vain jossain korvien välissä, enemmän tai vähemmän kuviteltua. Se joka ilkee valehdella eniten, on onnellisin, siis muiden silmissä! Missä subjekti, se onnen funtsija? Oman onnensa nojassa, tasaamassa puntteja itsensä kaa!

Vierailija

Joillakin ei alkoholi vaan toimi. Joillaki toimii liikaa. Mutta jos tarpeeks kauan siitä nauttii niin alkaa se pettymys tulla vähän eri mittakaavassa. Ole vaan onnellinen, ettei tarvi sitä myrkkyä "nautiskella"!

Ruhtinas

Kannattaa ottaa pilvi mukaan iltaa viettämään, saatte keskusteluihin syvyyttä ja energisyyttä ihmisiin.Nautitaan nyt vaikka aluksi 4 viikon kerta-annoksena...

Vierailija

Itse valmista oluita ja etsin niistä usein erilaisia makuja ja tuoksuja, pettymyksiä tulee kun ostaa jonkun perus oluen josta moni tykkää kun haluaa etsiä siitä makuja. Alkoholia oluessa on vähän mutta se vaikuttaa ehdottomasti kokonaisuuteen et vain voi tehdä liian vahvaa tai liian mietoa tietyn tyylilajin olutta maut eivät silloin ole enää tasapainossa. Tunnelmaan en anna sen kuitenkaan vaikuttaa vaikka en pitäisi kyseisestä oluesta. Virhemaut ja hajut häiritsevät toisinaan bulkkioluissa ja on kiva huomata miten bulkki oluetkin muuttelevat reseptejään maailman myllerryksessä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat