Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

5v pojan joululahjat?

Ap

Mitä ostatte 5v pojillenne joululahjaksi?

Kommentit (2)

Vierailija

Legoja - vaikka tarvii apua kokoamisessa, niin pikkulegoja, koska ne on kuitenkin ajan kanssa aina vain käyttökelpoisia.
Pyjama - tarvevaate, mutta mukava laittaa useampia paketteja.
Kinder suklaata - lapsi tykkää siitä, eipä juurikaan muista karkeista (on kyllä saanut maistella).
Joku peli - tykkää pelailla, ei vielä päätetty mikä, mutta on jo useampia ennestään.
Dvd - joku lastenjuttu dvd.

Mut, jos vinkkejä tarviit, niin meillä esim. ollut erittäin tykätty autoon pieni dvd-laite - tykkää katsoa siitä kotonakin joskus. Meillä on jonkin verran pitkän matkan reissuja, joten ajankulu autossa tarpeen. Peleistä mm. se suklaapeli, jossa kirsikoita ja pähkinöitä ja ötökkä, joka syö suklaat, jos sen ötökän nostaa, oisko se joku Choco? Sitten meillä on semmonen linna peli, jossa pitää kuvien mukaan koota erilaisia juttuja elikkä palikat laittaa tietyllä tavalla, hahmottamista kehittävä peli. Sitten kiva peli on myös semmonen pupu-peli, jossa myös korttien mukaan kootaan erilaisia versioita - poika tykkää kovasti värkätä noiden pelien kanssa!
Tietsikka peleistä meillä on pari muumi-peliä, ne on saatu vanhoja, joten en tiedä, myydäänkö niitä, mutta ovat kivoja pelejä!

Vierailija

Kiitos! Aika samanlaista olen omallekin ajatellut :)
Pikkulegoja ja yöppärin. Pelejä tosiaan meilläkin paljon, mutta niitä kyllä myös tykkää pelailla. Kiitos, choco onkin meillä suosikki ollut pikkusiskolla, en vain enää muistanut koko peliä.

Ap

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat