Tappaako gratinonti listerian?
Listeria kai kuolee n.70 asteessa eli kai raskaana oleva voi syödä gratinoitua juustoa? Ravintolaruoasta kyse. Gratinointihan tehdään nopeasti? Joo olen tyhmä ja ylihysteerinen, asiallisia vastauksia kiitos.
Kommentit (5)
Vierailija kirjoitti:
Kyllä tappaa. Riskielintarvikkeita ovat ulkomaiset pastoroimattomat juustot, homejuustot ja tuorejuusto. Tavallista juustoa voi ja pitääkin syödä raskaana.
Öh, selvä. :D Kyse onkin juuri näistä riskiryhmän juustoista mm.parmesaanista mitä annoksessa gratinoidaan. Kai se kerkeää se listeria kuolla nopeassakin gratinoinnissa. Sitä ajoin takaa. Kiitos vastauksesta. Ap
Entä onko suklaa AINA pastoroitua? Ja nyt tarkoitan suklaalla konvehteja, patukoita, levyjä.. En esim.suklaakastiketta tai suklaamoussea. Ap
Vierailija kirjoitti:
Entä onko suklaa AINA pastoroitua? Ja nyt tarkoitan suklaalla konvehteja, patukoita, levyjä.. En esim.suklaakastiketta tai suklaamoussea. Ap
Tottahan suklaakin pastöroidaan.. onko sulla lisää fiksuja kysymyksiä :D?
Listeria on erittäin herkullista paahdettuna, harmi vain että sitä pitää olla aika paljon, että mauille pääsee.
Kyllä tappaa. Riskielintarvikkeita ovat ulkomaiset pastoroimattomat juustot, homejuustot ja tuorejuusto. Tavallista juustoa voi ja pitääkin syödä raskaana.