Lähihoitaja vai metsäkoneenkuljettaja

Vierailija

Olen nelikymppinen, leipääntynyt omaan alaani ja halu on vaihtaa ammattia. Kävin lähihoitajan soveltuvuustesteissä ja ilmeisesti ne meni läpi, kun kutsuttiin opettajien haastatteluun. Koulutusaika 1,8 vuotta.
Mies osti sukupolvenvaihdoksen kautta isohkon plantaasin metsää ja sanoi että ala metsäkoneenkuljettajaksi, niillä on töitä ja hyvä palkka. Sais hoitaa siinä sivussa tuota palstaa. Kiinnostuin siitäkin ja nyt alkaisi koulutus metsäalan perustutkintoon ilta- ja viikonloppuopiskeluna 2 v ja siihen päälle 10 kk metsäkoneenkuljettajaopinnot.
Molemmat koulutukset alkais tammikuussa. Kumpaan lähtis, kas siinä pulma!

Kommentit (5)

Vierailija

Kumpaa mieluummin katselet päivittäin: suomalaista metsää vai tautisia ja vaivaisia ihmisiä? Haiseeko pihka  paremmalta kuin eritteet? Mieti näitä.

Vierailija

Jos tykkäät puuhata ihmisten parissa, eikä perushoitoon liittyvä jatkuva pyllyjen peseminen ja märkivien haavojen hoitaminen tunnu pahalta, niin ehdottomasti perushoitajaksi.

Jos taas viihdyt ihan  yksikseen ja pimeään ja märkään syysmetsään käveleminen on kuin mikä tahansa työmatka, niin voit harkita myös metsäkoneen ajamista.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat