Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vanhimmat muistosi AV:lta? Suuri nostalgia-ketju!

Vierailija

Mitä kaikkea arvokasta olet tallentanut mieleesi keskusteluista?

Hengasin AV:lla joskus vuosituhannen vaihteessa aika paljon, tulin melko sattumalta tänne uudelleen alle kuukausi sitten monen monen vuoden tauon jälkeen. Laitan muutaman satunnaisen muiston tähän alkuun, kaikenlaista supertärkeää näköjään onkin mukaan tarttunut. Varmasti kiittelen itseäni eläkkeellä siitä että olen notkunut foorumilla. ;D

• Pefletti-keskustelu

• Vakiotrolli, joka tuuttasi jossain vaiheessa iltaisin aina koko palstan täyteen jotain kehitysvamma-huutoa ja mölyä, otsikot oli tyypillisesti muotoa "Aaaaaaaaaaaa!!!!! *37-vuotias Anna-Birgitta kuolaa ja möykkää*"

• Vakionimimerkeistä tulee mieleen nopeasti ainakin näätä (ja tämä oli ennen Tuksun julkisuutta!), Anu Akka ja Tsaikka, ja olikohan Jenna, joka kirjoitti aina viestinsä perään s-kirjaimen. Ja sitten oli joku silmälasipäinen mieshenkilö, joka taisi heilastella useammankin palstalaisen kanssa, ehkä juurikin Tsaikan?

• Jossain vaiheessa joku perusti Vauvan ulkopuolisen Aihe Vapaa -foorumin johon ydinporukka siirtyi, en tiedä mitä sille sitten tapahtui, kävin siellä vain muutaman kerran, kun siirryin samaan aikaan toiselle foorumille. Tähän juttuun saattoi liittyä joku Vauva-lehden sivu-uudistus tms.

• Kari-Pekka Kyröstä joku kirjoitti fanfiction-henkistä pehmopornoa Lahden doping-jupakan aikaan. :D

Muita muistoja? Ei tarvi olla viidentoista vuoden takaa, tuoreemmatkin kelpaa. :D

Kommentit (13)

Vierailija

Uskonto-keskustelut taisi olla omassa osiossaan? Ja mä muistan myös näädän! Kävikö kukaan muu koskaan av-tapaamisissa? ;) 

Vierailija

Alkuvaiheessa palstalaisilla oli myös sähköpostilistoja, joille pääsemiseksi piti olla aktiivinen nimimerkki... jotain tietovuotojakin niiltä listoilta aina välillä tuli keskusteluihin. 

Rekisteröityä ei voinut, joten piti vaan luottaa siihen että saman nimimerkin takana oli aina sama tyyppi. 

Vierailija

Aiheita, joiden ilmaisut jääneet mieleeni:

"Miksi se Jani otti sen Pepsin?"

"Perseiset kädet"

"mänkkipyyhe"

...jostain vuosilta 2004-2010

Vierailija

Mikä se yks supertäydellinen supersäästäväinen  rikas äiti oli joka mm. kertoili pullojenkeräilyretkistään?

Vierailija

^ Oliko juustonpunnitsija se tyyppi, joka käytti kauppojen hedelmävaakaa kaikkien mahdollisten ruokapakkausten mittailuun? Jos oli, niin kyllä muistan. ;) 

Vierailija

Muistan tuon Kari-Pekka Kyrö -jutun!

Muistaakos kukaan aikaa, kun kaikki keskustelut olivat samassa, oli siis vain yksi suuri keskustelu, ennen kuin erkani eri keskusteluja, joista yhdeksi tuli sitten Aihe vapaa?

Olen tainnut roikkua täällä liian kauan...

Vierailija

Mäkin muistan ne jokaöiset kehitysvamma-trollailut, ei ollut moderointi silloin ihan samaa napakkaa tasoa kuin tänään. ;P  

Mutta vaikka oli trollailua, niin kaikki keskustelufoorumitoiminta oli jollain tapaa lintukotoisampaa kuin nykyään. En tarkoita, että ihmiset olisivat olleet oleellisesti parempia millään tavalla ja nettikäyttäytyminen kaikilla moitteetonta... mutta sellaista älytöntä, henkilöön käyvää rääppimistä ei tapahtunut, ehkä syynä on se ettei julkkiksista juuri keskusteltu. Vai muistanko väärin? 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat