En usko "kursseihin"

Vierailija

En ole koskaan uskonut, että ihminen voisi oppia mitään oikeasti hyödyllistä erilaisilta kursseilta. Nykyään on kauheasti kursseja tarjolla.

Oikeasti tiedän olevani osittain väärässä, sillä ymmärrän, että esim. ranskan kielen turistialkeet -kurssista voi olla hyötyä jollekulle, joka on lähdössä Ranskaan jne.

Mutta sitten on kaikenlaisia "johtamistaidon kursseja", "vuorovaikutustaitojen kursseja", "myyntitaidon kursseja", puhumattakaan yksisarvistulkitsemisen kursseista (sieltä voi valmistua siis yksisarvistulkitsijaksi), enkelivaloterapiakursseista yms.

Minusta 90% kursseista on ihan hölynpölyä, vailla mitään kunnollista sisältöä.

Katsoin kerran netistä videon, joka oli kuvattu yritysjohtamisen kurssilla (tms.). Äijä pikkutakissa seisoi kurssilaisten edessä ja puhui ympäripyöreitä positiivisesta energiasta, Dalai Lamasta jne. Tarkistin kurssin "kouluttajan" hinnaston, ja se oli korkea (valtio kaiken lisäksi on ostanut palveluita mm. tältä "kouluttajalta").

Miten kukaan uskoo tollaiseen? Mulla ois tollaisella "kurssilla" oppimismotivaatio puhdas nolla.

Onko vika minussa vai maailmassa?

Kommentit (3)

Vierailija

Yleensä kursseilla vain siivotaan tilastoja ja hoidetaan ilmaista työvoimaa riistäjille + tarjotaan suojatyöpaikkoja niiden pitäjille.

Samaa vikaa on peruskoulussakin: sinne on hyvä säilöä lapset siksi aikaa pois pahanteosta, kun vanhemmat ovat töissä tekemässä rahaa suurkapitalisteille. Ehkä lapset siinä sivussa oppivatkin. Jos ei muuta niin tasapäistyvät ja olemaan kyseenalaistamatta asioita.

Vierailija

Ilmeisesti et peruskoulun jälkeen ole mitään opiskellut tai ainakaan oppinut, kun tuota mieltä olet. Otan osaa. Mutta vika lienee sinussa, ei "kursseissa".

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat