Korvien putkitus

Vierailija

Eli tytön 2,5v korvat pitäis kai kohta putkittaa, jos ei tällä kuurilla mee tulehdus ohitse. Ollaan käyty terveystalolla, vakuutusta ei ole, joten ajattelin pyytää lähetteen kunnalliselle. Mua jotenkin hävettää, kun ei oo rahaa maksaa yksityistä. Oonko outo!?? Onko muilla tämmösiä ajatuksia...??

Kommentit (8)

Vierailija

Ei yksityinen terveysasema tarjoa automaattisesti yhtään parempaa hoitoa. Oman lapseni korvat putkitettiin julkisella puolella, ja ihan hyvin meni. Ei jäänyt mitään pahaa sanottavaa.

Aika harvalla perheellä olisi varaa maksaakaan tuota yksityistä putkitusta ilman vakuutusta. Eikös se kustannus ole satasia, ellei mene yli tonninkin? Minusta tuossa ei ole mitään hävettävää, ettei sitä ylihintaista toimenpidettä voi maksaa yksityiselle.

Ehkä ohis, mutta ajatteletko samoin esim. äitiyspakkauksen sisällöstä: onko sinusta noloa käyttää niitä vaatteita lapsella, kun ne on ilmaiseksi saatu?

Vierailija

Tonninhan tuo kai maksas. Kehtaan kyllä käyttää äitiyspakkauksen vaatteita, ei oo ongelma. En ajatellutkaan, että saa parempaa hoitoa, nopeammin vaan pääsis. Ap

Vierailija

No meillä on korvat putkitettu kahdesti yksityisellä; aika saatiin samantien ja maksoi tonnin verran mutta vakuutus toki korvasi sen. Kaverin muksu odotti julkiselle 6kk aikaa putkitukseen...

Vierailija

Me odotettiin vajaa kuukausi putkitusta julkisella. Kannattaa myös aktiivisesti kysellä peruutuksia, ja ilmoittaa mahdollisuutensa tulla pikaisellakin aikataululla.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat