Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä keinoja teillä käytetään hammaslääkäripelon voittamiseksi ja kivun sietämiseksi?

Vierailija

Hammaslääkärissä lapsi pelkää ja laittaa suun kiinni eikä anna tehdä mitään. Pelkää nimenomaan kipua, ihan pientäkin kipua. Lapsi on suunnilleen kuusivuotias ja hyvin itsepäinen. Oikeestaan koko kysymys onkin turha, eihän siinä pelon hetkellä mikään lahjonta ja uhkailu auta...

Kommentit (2)

Vierailija

Meillä oli samajuttu 6 vuotiaan kanssa. Onneksi hammaslääkäri oli todella mukava ja ymmärtäiväinen eikä pakottanut lasta tuoliin ja sanoikin että ei pakotramalla kannata ettei pelko mene pahemmaksi. ja pyysi meitä varaamaan ajan suuhygienistille ja sieltä tarvittaessa ohjaa hammaslääkärille.

Auttaisiko jos lapsi saisi makaa sinun sylisssäsi tuolilla ja sitten hammaslääkäri kurkkaisi suuhun? Meillä isomman lapsen kanssa tämä aikoinaan tepsi ja sen jälkeen reippaasti aina tuoliin menty. Pienenmän kanssa oltaisiin kokeiltu myös jossei olisi itkenyt jo odotustilassa.

Vierailija

Sellainen hammaslääkäri on hyvä joka koko ajan kertoo mitä seuraavaksi tapahtuu, tyyliin nyt nipistää hieman. Ei tule yllätyksenä toimenpiteet. Tämä tosin aikuisten maailmasta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat