Tukea haastavalle päätökselle, jaksankohan?

Vierailija

Olen löytänyt monimuoto-opinnot jotka kiinnostaisivat. Mutta haastavin osuus on seuraava: joutuisin joka toinen sunnuntai lähteä viikoksi kotoa pois ja matkustamaan viikon lähijaksojen aikana 4 h päivässä.

Käytännössä menisi näin: joka toinen sunnuntai matkustaisin eka pari tuntia nykyisestä kotikaupungista kaverille toiseen kaupunkiin (lähempänä opiskelupaikkakuntaa). Siitä jatkaisin maanantaina aikaisin aamulla opiskelupaikkakunnalle kouluun, matkan kesto pari tuntia. Kouluviikot kävisin kaverin luota siis koulua, matkustaisin aamusta kouluun pari tuntia ja koulun jälkeen takaisin pari tuntia kaverille aina yhden viikon kerrallaan. Perjantai tullessa jatkaisin matkaani vielä kotiin. Tätä jatkuisi noin vuoden.

Ja tosiaan jos haluan tammikuussa aloittaa alan opinnot, tuo on ainoa vaihtoehto. Muussa tapauksessa pitäisi odottaa syksyyn. Yöpyminen myös itse opiskelukaupungissa on käynyt mielessä, mutta tulisi kalliimmaksi kuin kaverille matkustaminen kun bussi maksaa yhteen suuntaan n. 6 euroa ( tarjouksia koko aika päällä).

Ala kiinnostaa älyttömästi, mutta mahdankohan jaksaa jatkuvaa matkustelua. Lisäksi kotoani löytyy mies ja kaksi ihanaa koiraa: perhe, jotka myöskin "kärsisivät" poissaolemisestani.

En tiedä yhtään mihin vaakakuppi olisi kallistumassa. Jos en nyt aloita opintoja, niin en tiedä mitä tekisin keväällä.

Josko täältä saisin uusia näkökulmia rakkaat keskustelujat?

Kommentit (7)

Vierailija

Jaksatko, täh, tuossa iässähän sitä mentiin tukka putkella ties minne, itseäs niskasta kii ja homma haltuun! Vaikka et aiokaan (ei *aijokaan)..

Vierailija

Opiskeluun olisi ilmeisesti joku toinen lähempänä oleva vaihtoehto ensi syksynä? Tuossa tilanteessa kannattaisi odottaa se puoli vuotta, jos arki on tuloksena helpompaa ja halvempaa. Toinen vaihtoehto on hankkia halpa kämppä (vaikka se kimppakämppä) opiskelupaikkakunnalta, jonne voisit ottaa koiratkin toisinaan mukaan ja jossa mieskin voisi toisinaan tehdä etätöitä. Elämä olisi huomattavasti helpompaa, jos tarvitsisi matkustaa vain kaksi kertaa viikossa verrattuna neljä tuntia pivittäin. Kestäisikö kaverisi oikeasti sinua asunnossaan puolet ajasta? Pitäisihän sinun hänellekin vuokraa maksaa, jos aiot vuoden asua joka toinen viikko hänen asunnossaan?

Vierailija

Mies ei pysty tekemään etänä töitä, lisäksi tarvitsee meidän autoa työssään. Eli kulkisin julkisilla. Kaverille ei tarvitsisi mitään maksaa, koska tilanne on ollut joitakin vuosia sitten päinvastainen ja en itsekkään silloin häneltä rahaa ottanut.

Mutta juu, kiva kuulla erilaisia näkökantoja jotta ajatukset kehittyy, oli suunta mikä tahansa. :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat