Ystävyydestä parisuhteeseen?

Vierailija

Onko kellään käynyt miin että on viettänyt paljon aikaa vastakkaisen sukupuolen kanssa ystävinä, mutta huomannut että yhdessä oleminen ja tekeminen on kivaa ja ei malta olla koskematta toiseen. Ja haluaakin enemmän? Miten kävi? Lopouiko ystävyys vai tuliko teistä pari?

Kommentit (1)

Vierailija

Meidän suhde lähti nimenomaan kaveripohjalta liikkeelle :) Me vain olimme hyviä kavereita, jotka juttelevat Facessa päivittäin ja suunnittelivat festareille menoa yhdessä. En edes osannut ajatella koko äijää minään muuna kuin kaverina, kunnes muutamat ihmiset alkoivat silloin tällöin kysellä meidän väleistämme. Ajatus lähti kasvamaan siitä: "Me varmaan sopisimme kyllä hyvin yhteen..." Erityisesti ajatus yhdessäolosta tuntui hyvältä, koska kaverini kanssa oli tosi luontevaa olla oma itsensä ja tykättiin tehdä yhdessä samoja asioita, kun taas exien kanssa ei ollut uskaltanut olla täysin vapaasti.

Kaikki kaverisuhteet eivät tietenkään voi muuttua parisuhteiksi: joskus ystävyksillä on juuri sellaisia ratkaisevia eroavaisuuksia, jotka eivät toimisi parisuhteessa, tai jotakuta ei vain kiinnosta pariutuminen. Mutta kun palat osuvat kohdalleen, on mahtavaa seurustella sellaisen ihmisen kanssa, jonka kanssa tietää jo entuudestaan henkilökemioiden toimivan!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat