Aion ruveta yrittäjäksi, liikeideani

Vierailija

Eli aion ruveta yrittäjäksi, mulla on liikeidea ja haluaisin hieman kommenttia siitä. Olen jo rekisteröinyt toiminimen ja pääomaa löytyy itseltä joten aloitan bisnekset varmaan pian.
Eli: ihmiset käyvät paljon leffavuokraamoissa. Leffaa ei tarvitse ostaa omaksi vaan sen voi vuokrata. MUTTA: kirjat täytyy ostaa kirppikseltä tai kirjakaupasta. Aionkin siis perustaa kirjavuokraamon helsinkiin. Mieti, ei tartte maksaa vitun kallista hintaa kirjasta jolla et lukemisen jälkeen tee mitään, vaan voit vuokrata sen esim pariksi viikoksi/kuukaudeksi kohtuullista maksua vastaan! En muista että olisin kirjavuokraamoja pahemmin nähnyt.

kommentteja, vinkkejä, kehitysideoita?

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Hassu :-)

Mutta jos laajentaa ajatusta vähän, niin voisihan se toimia. Ompelukone, akkuporakone, iltapukuvalikoima, järkkärikamera, jne jne, tämmöisten vuokraaminen voisi ehkä jollain alueella olla kannattavaa. Ehkä.

Kiinnostunuthyvinhyvin

Hyvä idea. Mahtaa kirjastot olla sun suurimpia kilpailijoita, sieltä kuin saa kirjoja lainaan ilmaiseksi. Minkälaista vuokraa ajattelit pyytää?

Vierailija

Huippu idea! Ihanaa ja jopa intellektuellia! Saanko varastaa yritysidean: haluaisin perustaa samantyyppisen "anna euro-annan kirjan päiväksi"-yrityksen tänne Joensuuhun!

Ja kun kukaan ei kirjaa päivässä lue. Yhden lainan hinnaksi tulee 2-10 euroa siis!

Jess!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat