Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pitkäaikainen avokki ja ihastus

HJ

Olemme olleet avopuolisoni kanssa yhdessä yli kuusi vuotta. Olemme suht onnellisia yhdessä, kuitenkin jotain tuntuu puuttuvan...Olemme kuitenkin olleet nuoria kun olemme ruvenneet seurustelemaan, ajat ovat muuttuneet sieltä paljon.
Anyways, aika-ajoin eräs vanha "tuttuni" saa aina minut ihastumaan korviani myöten häneen. Muutama vuosi kesti radiohiljaisuutta, kunnes taas tänä syksynä olemme vaihdelleet viestejä silloin tällöin. Kyseinen henkilö on todella todella positiivinen ihminen ja saa minut viesteillään todella hyvälle tuulelle. Uskon, että viestittely ja "pako" normaalista arjestani saa minut käyttäytymään tällä tavoin. Tuttuni seurustelee itsekin. (en tiedä, kuinka vakavalla pohjalla heidän suhde on, kun hän ei ikinä puhu asiasta.) Tiedostan sen, että laiminlyön omaa suhdettani avopuolisoni kanssa, mutta hitto mitä näille tunteilleen voi?
Täytyykö minun poistaa tuttuni kokonaan elämästä, että pääsen eteenpäin avokkini kanssa... ?

Kommentit (1)

Vierailija

Hurjan yksinkertainen tilanne. Haluatko viettää avokkisi kanssa loppuelämäsi? Jos haluat, katko välit tuttuusi. Jos et halua, ala harkita vakavasti eroa, mitä nopeammin sen parempi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat