Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Home kerrostalon kellarissa

Vierailija

Mitä tehdä kun isännöitsijä väittää selvää homeen hajua kellarista aivan normaaliksi? Haju tarttunut kaikkeen ja koko kellarin sisältö on kaatopaikka kunnossa. Isännöitsijä väittää että haju tulee jonkun muun tavaroista ja on siitä tarttunut jopa peltipurkkiin!

Kommentit (6)

Vierailija

Asuttiin jokusen vuotta sitten uudessa talossa, muutettiin sisään ensimmäisinä asukkaina. Muutama kuukausi muuton jälkeen kellari homeessa (esim. rottinkikorissa kasvoi hometta). Siellä tehtiin joku homesiivous. Ei poistanut homeenhajua kun samat kamat jäivät kellariin (itse taisin heittää pois sen korin). Muutettiin pois kun asunnon omistava firma paljastui myös aika epäluotettavaksi. Oli hyvä ratkaisu, suosittelen.

Vierailija

Asutaanko me samassa talossa? 50-luvun krstalo pk-seudulla. Ketään muuta koko taloyhtiössä ei tunnu kiinnostavan, että kellarissa on laaja kosteus/homevaurio. Homeen haju, seinät "murenee" alaosistaan jne... Talo on kyllä muutenkin pommikunnossa. Eikä se pois muuttaminen ole niin helppo ratkaisu kuin jotkut näyttää luulevan :( Niin ja oltiin joo tyhmiä kun ostettiin tästä osake. Oltiin silloin nuoria ja kokemattomia, paikka viehätti "ja eihän nyt vanhoissa paikallaan rakennetuissa kivitaloissa mitään ole" meille sanottiin :( Onneksi asunnossamme ei mitä ilmeisimmin ole ainakaan suurta ongelmaa, koska olemme olleet terveitä. Mitä nyt ilmastointiröörit täynnä "paskaa" yms, kuulemma ei tartte puhdistaa...

Vierailija

Ollaan eri alueella, mut muuten igan liian tutulta kuulostaa, meille oli tosin muutakin haittaa... Itse sanoisin että myykää heti kun on fiksua. Jos taloyhtiössä kovin luupäistä porukkaa, tulee olemaan vaikeaa pitää omasta omaisuudestaan mitään huolta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat