Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mikä on amerikkalaisten keskipituus (siis kroppa, julkkikset niin lyhyitä)

Vierailija

Mallit nyt poisluettuina.

Tosi moni miesnäyttelijä on max 175cm, moni vielä lyhyempi. Ja naiset vielä lyhyempiä.

Mikä on jenkkien keskipituus vai päätyykö kaikki kääpiöt näyttelijöiksi (haluavat kompensoida pienuuden tuomaa huomaamattomuuttaan olemalla esillä näyttelemällä?)

Kommentit (6)

Vierailija

Arvioisin itse mututuntumalla valkoisilla miehet 177 cm, naiset 163 cm. Ruokaa ei riitä kaikille niin monipuolisesti, ja ruuan laatu vaihtelee hyvin paljon. Suomessa köyhäkin saa kouluruuasta aika paljon vitamiineja säännöllisesti. Siellä ei ole vastaavaa monipuolisen ruuan kaikki tavoittavaa järjestelmää, vaan jos lompsa ei ole tai ei ole vanhemmilla ollut lyönnissä riittävästi, niin puutostila iskee helposti.

Vierailija

Google tietää paremmin kuin mammapalstan selvänäkijät. 176,3 miehillä, naisilla 163,1. Mustilla ja valkoisilla vähän enemmän, latinoilla vähän vähemmän. Tää oli Wikipediasta, mutta googlamalla selvisi myös muita lähteitä, joissa miehen keskipituudeksi oli ilmoitettu 177 cm.

Vierailija

Vaikea sanoa, koska se on semmoinen kansalaisuuksien melting pot tuo Amerikan Yhdysvallat. Veikkaan, että mustat omaavat ns. parhaat geenit mitä tulee pituuteet/painoon jne. He ovatkin hyvägeenisten orjien jälkeläisiä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat