Olisitko valmis äänestämään muutos 2011 puoluetta???

Vierailija

Jos halla-ahot ja muut maahanmuuttokriittiset kansanedustajat siirtyisivät sinne???

Kommentit (13)

Vierailija

En äänestäisi sitä jengiä, vaikka niillä olisi riveissään Frederik  ja Nykänen. Viime vaaleissa 99,75 % äänensä antaneista oli kanssani samaa mieltä.

Vierailija

Siis eikö se "puolue" ole se hädin tuskin normaalijärkisiksi luettavista friikeistä koottu kummajaisgalleria? Viime vaalien aikaan eksyin kerran heidän sivuilleen ja olin tukehtua pullaani. Eihän niille aivopieruille voinut kuin nauraa.

Kävin huvikseni äsken katsomassa, mitä hauskaa sivuille oli tällä kertaa ilmestynyt ja tässä alla pätkä sieltä löytyneestä blogikirjoituksesta:

"Yritä ymmärtää paikallislehden mentaliteettia, joka ei salli kaikenlaisten tekstien esillä-loa. Siinä hermostuu kun eivät julkaise; muu mediakinhan on suipea Muutoslaisten teksteille, huom. Laitoin siis tämän paikallislehteen, mutta saapa se olla vaihtoehtoisesti täällä, ei se haittaa Kotiseudullani on huimia matkailunäkymiä, mutta Lapin Liitto haikalee erittäin vanhaa, ja se on SELLU!! Apua!!"

Niin ja vastaus otsikon kysymykseen on, että ehkä sitten, kun helvetti jäätyy.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Te siis ette halua että Suomesta löytyy yhtäkään maahanmuuttokriittistä puoluetta??

Kuka niin on väittänyt?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Te siis ette halua että Suomesta löytyy yhtäkään maahanmuuttokriittistä puoluetta??
Jos äänestäjät eivät sitä halua, niin ei siinä ole mitään kitisemistä.

Vierailija

Soini pesee puolueensa mainetta EU:ssa – lehti: ”Kesyttää vihapuhujat ja auttaa pakolaisia”

 
Timo Soini rakentaa maailmalla maltillista kuvaa itsestään. STT:n lähteiden mukaan perussuomalaiset ministerit eivät ole herättäneet suurta huomiota EU-kentillä.
Hyväntuulinen ja huojentuneelta vaikuttava yleisö purkautui Saksan ulkopoliittisen seuran salista harmaana lokakuun aamuna.

Berliinissä vieraileva ulkoministeri Timo Soini (ps) oli juuri pitänyt pakolaiskriisistä puheen, jonka olisi voinut kuulla miltei kenen tahansa konsensushakuisen EU-ministerin suusta. Puheen jälkeen Soini hauskuutti yleisöä suorasukaisilla Venäjä-kommenteillaan.

Olipa suoraa puhetta näissä piireissä, joku kiitteli. Osasi ottaa yleisönsä, toinen kehaisi.

Ulkoministeri ja perussuomalaisten puheenjohtaja rakentaa matkoillaan itsestään ja puolueestaan kuvaa säyseänä ja maltillisena toimijana.

Kannatuksen syöksy viimeaikaisissa gallupeissa ei ole ainakaan toistaiseksi saanut Soinia ärhäköitymään EU-areenoilla.

STT:n haastattelemien lähteiden mukaan Soini ja muut perussuomalaiset ministerit ovat suoriutuneet EU-kentillä varsin kelvollisesti ilman suurempaa huomiota.

– Pahimmat pelot eivät ole toteutuneet, yksi lähde kuvaa.

Eräässä pakolaiskriisiä koskevassa EU-kokouksessa alkoi paine nousta, ja ulkoministerit pöydän ympärillä vetosivat pikaisiin päätöksiin – ”muuten populistit pääsevät vielä valtaan”.

Soini istui muina miehinä muiden joukossa. Eväkään ei värähtänyt.
 

Kiusalliset asiat kokoomuksen niskoilla

Perussuomalaisten rivejä repivät kiusalliset aiheet eli turvapaikanhakijoiden sisäiset siirrot ja Kreikan lainaneuvottelut Soini on voinut jättää kokoomusministerien niskoille.

Valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok) ja sisäministeri Petteri Orpo (kok) ovat saaneet selitellä Suomen ennätystiukkaa mandaattia ja erikoisia venytysliikkeitä EU-pöydissä.

Perussuomalaisten sisäisiä purkauksia Soini yrittää sinnikkäästi vaimentaa. Berliinissä ulkoministeri oikoi urakalla saksalaisten käsityksiä puolueensa muukalaisvihamielisyydestä.

Saksassa perussuomalaiset on mielletty laitaoikeistolaiseksi puolueeksi.

– Enintään 10 prosenttia puolueen jäsenistä edustaa maahanmuuttovihamielistä kantaa, Soini sanoi saksalaismedialle.

Puolueen linja on ”korkeintaan kriittinen” joukkomaahanmuuttoa kohtaan, hän lisäsi.

Viesti näytti menevän perille. Vierailun jälkeen Frankfurter Allgemeine –lehti kirjoitti Suomen ulkoministeristä, joka ”kesyttää vihapuhujat ja auttaa pakolaisia”.

Lehden mielestä ”pullea ja humoristinen kansanpoliitikko” näytti miltei ujolta kollegansa Frank-Walter Steinmeierin rinnalla.
 

Venäjä-suhde kiinnostaa

Ulkoministeri Soinin Euroopan-matkat ovat toistaiseksi rajoittuneet EU-kokousten lisäksi Pohjoismaihin ja Berliiniin. Britanniassa Soini on vieraillut puoluejohtajan ominaisuudessa konservatiivien puoluekokouksessa.

Soini kehuu usein suhteitaan Britanniaan ja luettelee saamiaan kutsuja brittien puoluekokouksiin. Brysselissä brittivirkamiehet ja -poliitikot ovat suhtautuneet Soiniin uteliaasti. Britannian mediassa Suomen uusi ulkoministeri ei kuitenkaan ole herättänyt juuri minkäänlaista huomiota.

Populistien esiinmarssi ei ole enää uutinen Euroopassa. Pienen Suomen tapauksessa kiinnostusta on lisännyt se, että monissa maissa populisteja ei huolita hallitukseen.

Berliinin-vierailulla yleisöä näytti kiinnostavan yksi aihe ylitse muiden: Soinin suhde Venäjään. Myös Brysselissä Soinin Venäjä-lausuntoja on seurattu tarkkaan.

Ero edeltäjään on pantu nopeasti merkille. Soini eroaa Erkki Tuomiojasta (sd) esimerkiksi siinä, että yhteinen sävel löytyy helpommin Baltian maiden kanssa, jotka usein arvostelevat kärkkäästi Venäjää.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1446870094629.html

Suomeen tarvitaan uusi puolue!!! Soini on pettänyt omat äänestäjänsä!!!!

Vierailija

Eduskunnassa pitää osatakkin jotain. En äänestä mitään koulupudokkaita imbesillejä. Jos ihminen ei jaksa lukea eikä osaa kirjoittaa, tuollainen henkilö on ihan sivusta ohjattava. Kaupantätien ja metsureiden puolesta päättää avustajat ja virkamiehet, jotka edes ymmärtää mistä milloinkin on kyse.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat