Vierailija

Mieheni valehtelee mm. monta tuntia on ollut töissä (saattaa sanoa että oli koko päivän vaikka on tullut jo 12 aikaan kotiin). Valehtelee pornon katselusta (olen sanonut että voi katsoa ja minua kiihottaisi katsoa joskus yhdessä tai edes kuulla että hän on katsonut ja siitä kiihoittunut). Mieheni on erittäin supliikki mies myös selvinpäin mutta etenkin humalassa, ja tiedän että hän kehuu muitakin naisia mutta miksei voi kertoa minulle jos asias suoraan kysyn? Tulee aina väkisinkin mieleen että valehtelee jostain vielä isommasta..tai että ainakin pystyisi valehtelemaan jos olisi esim. toinen nainen tms.

Kommentit (2)

Vierailija

Samaa olen miettinyt itsekin monien elämäni miesten kohdalla. Viimeisin ei kuulu elämäni miehiin, vaan on työkaveri, joka kuitenkin yritti saada minut ihastumaan itseensä. Hänellä kun ei ole sormusta, niin on helppo yrittää vähän vedättää uutta naistyöntekijää. Mutta siis nyt kun luin aloituksesi, ja mietin omia kokemuksiani, niin tuli vain mieleen, että mies itse näkee itsessään vikoja, joita ei hyväksy ja haluaa ne piilottaa myös sinulta, jotta pysyisit ihastuneena/rakastuneena häneen. En tiedä voiko tuohon puhumalla saada muutosta ajan kanssa, vai pitäisikö miehen vain sitten saada pitää ne omat pienet salaisuutensa, jotta tuntisi itsensä onnistuneeksi omissa silmissään. En siis osaa auttaa, mutta sympatiat sulle ap. Itse olenkin sinkku, kun on niin vaikea ymmärtää noita monimutkaisia miehiä.

Vierailija

Ei tuo ole mitenkään sukupuolisidonnaista. Minulla on taipumusta valehteluun, aivan tyhmiin pikku totuudenmuunteluihin, joita pitää aivan varomalla varoa. Miksi sanoisin, etten ole vienyt kierrätystavaroita, koska siellä oli juuri säiliöiden tyhjennys menossa, kun oikeasti unohdin ottaa ne kierrätettävät mukaan alun alkaen?  Huomaan, että on niin helppo päästää merkityksetön, tarpeeton valhe suustani, ellei oikein pidättele itseäni ja pysy totuudessa. Tämä ei ole ongelma isojen, tärkeiden asioiden kohdalla, totuudessa pysyminen, vaan nimenomaan pienten asioiden. Ja ymmärrän, että kun niistä jää kiinni, niin toisten on vaikea luottaa, että puhun totta tärkeiden asioiden kohdalla. Sitä en tiedä, osaa sanoa, miksi tämä on tällaista. Mutta tosiaan teen töitä asian eteen koko ajan, totuudessa pysymisen. Etten väritä asioita, etten muunna totuutta pikkuisen edullisemmaksi itselleni. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat