Mikä joulukalenteri aikuiselle naiselle? :)

Vierailija

Minusta ei taida ikinä tulla niin vanhaa etten ilostuisi joulukalenterin avaamisesta, mutta suklaajoulukalenteri on ehkä hiukan laimea vaihtoehto.
Muistan että täällä on ollut puhetta esim. kosmetiikkaa sisältävistä kalentereista, mutta en nyt löytänyt keskustelua.

Kertokaas siis tietäjät, että minkälaisia kalentereita on aikuisille tarjolla? :)

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Lookfantastic verkkokaupasta saa tilattua kosmetiikkajoulukalenterin, jota on kehuttu kovasti. Hinta vaan on aika suolainen, jotain 90 euroa. Mutta tuotteet on hyviä, paljon ns. Kulttituotteita joita ei edes saa Suomesta. Samalla sivustolla on myynnissä myös kynsilakkajoulukanteri, joka luukusta tulee minikynsilakka tai muita kynsijuttuja.

Vierailija

Partiolaisten kalenteri on hyvä! Tuet samalla reipasta lasten harrastustoimintaa, ja kalenterit on aina suloisia.
Itsekin hullaannuin ja ostin Sokokselta itselleni English Tea Shopin teejoulukalenterin. Niiden joulutee vaan on jotain niin parasta.

Vierailija

Myös Kerastasella on oma kalenteri. Kaikki hiustuotteita jos kiinnostaa. Itse mietin sen ostamista. Loccitane joulukalenteri olisi ihanin mutta vaikea saada.

Vierailija

Hitsit kun viivyttelin Lookfantastic joulukalenterin tilaamisen kanssa.. se on myyty loppuun :( Nyyh. Nyt täytyy keksiä joku toinen tilalle.

Vierailija

Teekalententeri teenjuojalle (Sokos), Body Shopin kosmetiikkakalenteri, PartyLiten joulukalenteri, Glitterin korukalenteri... Riippuu mistä olet kiinnostunut. Ostin itselleni Fazerin konvehtikalenterin.

Vierailija

Mikä on paras suklaakalenteri aikuiselle? Faxer on yksi vaihtoehto, mutta onko jotain muuta jossa on hyvää suklaata tai vaikka jotain muuta hyvää karkkia?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat