Lego Dimensions, riittääkö pelaamiseen vain tuo aloituspakkaus?

Vierailija

Poika väittää kivenkovaan että sillä pääsee vain alkuun eli jos haluaa pelata muillakin hahmoilla, pitää ostaa noita toisia pakkauksia. Minä taas käsitin, että nuo legot ovat vain ns. rekvisiittaa eli muissa pakkauksissa ei tule mitään sellaista, joka vaikuttaisi itse peliin (tässä tapauksessa XBox).

Kommentit (3)

Juppa

pääsee alkuun mutta ostettavilla lisäosilla saa avattua uusia pelimaailmoja.
Esim uuden hahmon kun ostat ja asetat sen alustalle niin hahmo ilmestyy peliin. Disney infinity,skylanders sekä lego dimensions toimii samalla periaatteella. Taitaa lego vetäistä vaan kalleus palkinnon tuosta kolmikosta.

Vierailija

Joo, ei riitä pelkkä aloituspakkaus, joskin sen kanssa on kyllä mahdollista päästä peli läpi mutta nuo lisäpakkaukset tuovat lisää hahmoja, tasoja yms. mukaan peliin.

Meillä tuo Dimensions löytyy myös kuusen alta jouluna joten ensi vuoden aikana saa (tai joutuu) varmaan ostelemaan noita lisäosia.

Vierailija

Jos rahaa ei ole liikaa, en suosittele Dimensionssia, joka tulee pidemmällä tähtäimellä kalliiksi!! Mikäli vain jokin muu Lego-peli kelpaa muksulle, osta se tai vaikka kaksi, tulee halvemmaksi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat