käytäisitkö vanhoja kanasuikale- ja jauheliharasioita ruan säilytykseen?
Äitini tuo melle leivonaisia ym. syötävä vanhoissa kanasuikale- ja jauheliharasioissa. Onhan ne toki pesty käsitiskillä ennen uusiokäyttöä, mutta silti epäilen että onkohan näissä rasioissa edelleen raa'an lihan bakteereja.
Kommentit (7)
Kyllä jauheliharasian voin käyttää. Kanaa en.
No en käytä.
Mutta tuohan on ihan hyvä idea, jos pitää viedä ruokaa johonkin, ei tarvi huolehtia astian palautuksesta.
Hyi yök en, enkä söisi mitään niissä kuljetettuakaan. Jätskirasiat käytän.
Ah, mun isoäitini uusiokäyttää noita lihapakkauksia. Tiskaa astianpesukoneessa ja latoaa astiakaappiin ja pakkailee niihin sitten ylijäämäruokia ja -tarjottavia ja leivonnaisia.
Vaikka ei ole mikään köyhä ihminen ja vaikka omistaa niin helvetillisen määrän Tupperware-astioita että niitä säilytetään makuuhuoneissa ja eteisessä kun eivät kaikki keittiöön mahdu.
Muttei raaski käyttää niitä kun nuo liha- ja eineslootat ovat niin käteviä. Vinkkaa minullekin että olenko keksinyt tällaista asiaa...
En. Hyödynnän kyllä esim. muoviset jäätelörasiat, mutta tuollaisia en. Olen vähävarainen, mutta en sentään noin köyhä.