Vierailija

Ainainen lohi jo hieman tökkii...hitsi kun kuha on niin kallista, viime la maksoi 36e/kg ja se kg sitä pitäisi ostaa...

Sivut

Kommentit (23)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Silakkapihvejä. Paistettuja muikkuja. Tonnikalasta vaikka tomaattista pastakastiketta. Tai tonnikala-ananassimpukkapizzaa..
Kalakeittoa pakasteseitistä tai siitä iänikuisesta lohesta.

Vierailija

Meilläpä  on kuhaa. Ei maksanut mittään. Tai maksoi, paljon enemmän oikeastaan kuin kaupan kuha. Mies sitä sai ja on aika käyttää viimeiset pois. 

Jos ei olisi kuhaa varmaan jotain kalamureketta tekisin. 

Vierailija

Lohesta saa ihanaa pastan kanssa, heittele kypsiä paloja hapankermakastikkeeseen jonka pohjana on purjoa tai kevätsipulia, maissia, ekä paprikaa ja kruunaa komeus tillillä. Keväällä parsan palat sopivat lisäksi hyvin ja kesällä nuori parsakaali. 

Tai tee mistä vaan kalasta currya, googlaile hauskoja ohjeita. Itse teen usein lohi- kukkakaalicurrya. Linssejä, kookosta, kermaa....

Vierailija

Itse teen huomenna haukimureketta. Eilen oli silakkapihvejä, joiden väliin laitoin mustapekka-juustoa. Kuharullat ovat hyviä ja ne voi tehdä myös edullisista pangasiusfileistä.

Torilla ovat ahven- ja kuhafileet noin 28€/kg, ei paha hinta, koska ei sitä kalaa tarvita kuin  max150g/person. Kun on mukana hyviä perunoita ja runsaasti kasviksia ja alkupalaksi vaikka savusilakkamoussea ruisleivällä, niin varmasti isompiruokainenkin tulee täyteen.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat