Vierailija

Miten nukuttaa vauva, joka on väsynyt, muttei suostu nukahtamaan millään? Tarkennan, ettei meillä ole erityisesti nukutettu, ennen nukahti itsekseen sänkyyn ja vaunuihin nukahtaa hyvin myös itse. Sängyssä on kuitenkin alkanut vaan nousemaan, pyörimään ja vänkäämään, eikä nukahda vaikka väsymyksen merkit selvät. Tänään ei ole vaan mahdollista nukuttaa vaunuihin. Rinnalle ei enää nukahda, liinaan ei enää nukahda. Turvallisen tiukassa asennossa kainalossa ennen nukahti viereen, nyt ei siihenkään.

Onko jotain keinoja, mitkä on tässä ikävaiheessa hyviksi havaittuja? Vai pitäisikö vain odottaa, että väsyy enemmän eli ottaa pois sängystä, sitten kyllä vaan karjuu väsymystään :(

Kiitos avusta!

Kommentit (1)

Vierailija

Meilläkin 9 kk vauva, ei ole 6 kk täytettyään kyllä enää nukahtanut edes vaunuihin. Nukutan sänkyyn (perhepeti käytössä) niin että makaan vieressä ja silittelen, tuutulaulu soi taustalla. Jos meinaa mennä vaan kiipimiseksi ja kieriskelyksi niin tuuditan sylissä. Yleensä nukahtaa noin puolessa tunnissa, joskus nopeamminkin. Kadehdin kyllä niitä joiden vauva nukahtaa itsestään eikä heräile yölläkään, monet konstit on meillä kokeiltu mutta näillä nyt mennään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat