Vierailija

... ja mitä kaikkia asioita silloin oli ajateltavana/tehtävänä?

Kommentit (3)

Vierailija

Kun eron myötä hoitelen käytännön asioita (talolaina) ja sain pitkän listan papereista joita on hankittava ja toimitettava eri paikkoihin. En nyt kerro yksityiskohtia, mutta takana siis miehen hyvin paska temppu ja olo on jo valmiiks paska.

Vierailija

Silloin kun paperityöt kasaantuu kotona, työntekijät sairastaa, en saa ketään tilalle vaan joudun hoitamaan esim. viikon ajan tuplavuoroja (12-14h). Kotona talo kaaoksessa, lasten asioissa en pysy perässä ja omatuntoa soimaa. Mies yrittää auttaa, mutta väsyneenä näen vain mitä EI ole tehty.

T, yrittäjä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tänään. Tulin lapsen kanssa kotiin. Nöin sotkun ja muistin, että ruoka on tehtävä. Lisäksi ensi viikln työmatkaa varten oli vielä vaikka kuinka paljon tehtävää ja muistettavaa. Päälle mielessä oli muutamia asioita, joita täytyy hakea huomenna kaupasta töiden jälkeen ja lapselle pitäisi käydä jossain välissä ostamassa paremmat hanskat ja vielä mitä muuta. Ja mies iltavuorossa, ettei hänestä tällä viikolla ollut apua sen puoleen. Ja huonenaamulla töissä kokous, johon en ollut ehtinyt vielä varautua mitenkään. Asiat vain ylös listalle ja purkamaan yksi kerrallaan. Aloittaen tietty ruuasta ja kodista. Työt hoituivat iltahommina lapsen nukkumaanmenon jälkeen. Mutta onneksi on opettaja ja helpot, lyhyet kuuden tunnin päivät, niin kuin aina sanotaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat