Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meille tarjottiin asuntoa Rantakujalta. Minkälaista seutua on? Meillä on 4 pientä lasta ja kaksi koiraa, onko rauhallista aluetta lapsiperheelle ja löytyykö tarvittavat palvelut läheltä?

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Miksi olette Länkipohjaan muuttamassa? Kyllä lähempääkin Jämsän keskustaa löytyy halpoja asuntoja. En itse juuri tunne Länkipohjan seutua, mutta ei siellä taida paljoa muuta olla kuin Sale, terveysasema ja koulu. Rauhallista siellä kyllä varmaan on, se lienee paras puoli.

Vierailija

Mä asuin lapsena Tiirinniemessä, oli muuten huikea paikka. Nyt sieltä saa komeita kämppiä pilkkahintaan. Tosin en tiedä onko se enää niin kiva, 25 vuotta sitten se oli vielä tehtaan työntekijöiden asuinpaikka. Kaipolassa siis tämä, mutta eihän sieltä aja Jämsän keskustaan kuin hetken.

Vierailija

Längelmäelle olisi siis tarkoitus muuttaa, mutta se nyt sattuu nykyisin kuulumaan Jämsään. Länkipohja sen sijaan on vieras paikka meille. Onko siellä paljon ulkomaalaisia tai puliukkoja? ap

Vierailija

Länglmäki jaettiin kahtia Oriveden ja Jämsän keskren, joten voitte muuttaa Längelmäen kirkonkylään tai Länkipohja- nimiseen kylään, joka nyt on osa Jämsää. Noin 15 km Jämsän keskustasta. Länkipohja on niin pieni kylä, ettei kyläkoulu enää kelpaa maahanmuutokeskukseksi. Mutta työpaikkojen puutteessa siellä on kaljaveikkoja saman verran kuin kaikissa muissakin Suomen peräkylissä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat