Vierailija

Hain molissa ilmoitettua oman alani työpaikkaa. Ensimmäistä kertaa näin, tähän asti olen lähettänyt vain avoimia hakemuksia ja käynyt paikanpäällä kysymässä hommia. Alan työpaikkoja avautuu julkisesti siis ehkä kerran kahdessa vuodessa, pikkukaupungissa kun asun.

Lähetin hakemukseni maanantaina, eikä firmasta ole otettu yhteyttä. Haku on päällä 11. päivään saakka, mutta työsuhteen alkamisen ajankohdaksi oli merkitty "mahdollisimman pian". Onkohan peli jo menetetty, vai mahtavatko vielä soitella? Kauanko sinun kohdallasi meni yhteydenottoon?

Kommentit (9)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kauanko sinun kohdallasi meni yhteydenottoon?

Aika tarkalleen kaksi tuntia... Siellä nyt kolmatta vuotta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Eiks ne nyt kerää hakemuksia siihen 11.päivään asti ja sitten ota yhteyttä?

Näin minäkin ensin ajattelin, mutta sitten mietin, että ilmoitus on lisätty jo 26. päivä. Työntekijää tarvitaan mahdollisimman pian, niin ehkeivät välttämättä odota loppuun asti?

Ap

Vierailija

Riippuu ihan paikasta johon hait. Osa työnantajista tekee tosiaan niin, että syventyy hakemuksiin vasta hakuajan loputtua, toiset taas lukevat hakemuksia heti saapumisjärjestyksessä ja pyytävät saman tien haastatteluun ne, jotka kuulostavat sopivimmilta.

Vierailija

Mulle on kyllä aina melkei iha parin päivän sisällä otettu yhteyttä, jos olen haastatteluun päässyt. Joku kesätyö nyt vähän eri kun hakuaikakin voi olla se pari kk:tta.

Vierailija

Tuollaisessa tapauksessa voi olla monta vaihtoehtoa.
"Mahdollisimman pian " täytettävä voi tarkoittaa sitä, että on täytetty ajat sitten, mutta eivät ole välittäneet / muistaneet / viitsineet poistaa ilmoitusta eivätkä tietenkään vastaa hakijoille. Tämä on harmittavan tavallista.

Tai sitten hakemusta odotetaan joltakin tietyltä tyypiltä, ja sinä et ole sellainen. Taikka oikeasti katsotaan vasta hakuajan päätyttyä, kuka otetaan.

Vierailija

Hain lokakuun alussa paikkaa, joka piti ottaa vastaan 19.10.2015 tai sopimuksen

mukaan. Hakuaika päättyi 5.10. Haastattelukutsun sain 9.10 ja haastattelu oli15.10. Toistaiseksi paikkaan ei ole valittu ketään, ensi viikolla on toinen haastattelukierros. Näillä näkymin työ alkaa 1.1.2016 ja koko ajan todetaan, että on kiire saada tähän tekijä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat