Kokemuksia omituisesta työnantajasta

Vierailija

Onko teillä mahdollisesti kokemuksia miten seuraavanlaisessa tapauksessa tulee menetellä: mieheni on ollut rantarakennusalan pienyrittäjän palveluksessa viimeiset neljä ja puoli vuotta. Aika on ollut aikamoista ala-ja ylämäkeä koska kyseinen henkilö kärsii jonkinasteisesta bipoläärisestä mielialahäiriösta ja oman epäilyni mukaan myös ADHD:sta. Eräänä perjantaina loppukesästä mieheni ilmoitti illalla lähtevänsä kotiin koska hänelle oli jo viiden päivän ajalta kertynyt 52,5 työtuntia. Silloin hän sai välittömät potkut, ei saanut kuulemma palata työpaikalleen tulevana maanantaina.

Mieheni ilmoittautui maanantaina työvoimatoimistoon joka halusi irtisanomisilmoituksen, syyn jne. mutta yrittäjä kieltäytyy niitä kirjoittamasta.

Työttömyyskassa pyytää myöskin selvitystä tehdyistä työtunneista mutta niitäkään ei heru!

Parin kuukauden odottelun jälkeen mieheni kääntyi työsuojelun puoleen joka oli saanut yhteyden yrittäjään. Tämä oli luvannut lähettää tarvittavat asiakirjat mutta ei vaan tee sitä. Myöskään käyttämättömistä lomapäivistä saatavaa korvausta hän ei aio maksaa.

Viimeisin tieto työsuojelusta oli että yrittäjään ei nykyisin saa yhteyttä ainakaan kotisivun kautta, puhelimeen hän vastasi ensimmäisellä kerrallakin vain kun virkamies käytti omaa numeroaan, ei valtion.

Onko jollakin kokemuksia vastaavasta, tärkeintä olisi saada paperit työttömyyskassaan ja korvaukset luistamaan, niitä on jo rästissä muutamia kuukausia.

Työvoimatoimisto on jo puoltanut hakemusta, koska heidän soittaessaan työnantajalle oli tämä huutanut virkailijalle ja paiskannut luurin korvaan.

Klassikkofraasi mutta :"Apua tarvitaan!"

Kommentit (3)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat