Tarvitseeko jackrusseinterrieri talvella "pukua"?

Vierailija

Meillä siisnyt ko. terrieri, ja ensimmäinen talvi koiran kanssa edessä. Onko tarpeen hommata sellanen koirien "talvipuku" pakkasia varten? Vai pärjääkö ilmankin, jos vaikka pakkasta on -20? Miehen mielestä ei tarvii, mutta itestä tuntuu että koira paleltuu. :| Käyttääkö sis joku noita vaatteita koirilla talvella, ja mikä rotu ?

Kommentit (5)

Vierailija

Meillä on Westie, jolla käytössä villapaita, kun asteet putoaa -10 ja vuorellinen lämmin talvi"viitta" kun mennään yli -15. Westiellä on käsittääkseni melko paljon enemmän karvaa kuin Jackrusselilla ja meidän koira ainakin on ihan innoissaan noista lämpimistä vaatteista pakkassäällä. Kyllä meidän hienohelma ainakin paleltuisi ilman.

Täällä näkee nyt jo ohutkarvaisemmilla koirilla lämmikettä päällä vaikkei olla edes nollassa.

koirallinen

Kyllä jotain tarvitsee. Russelilla on karva tosi vähäistä ainakin jos koira on nypitty kuten kuuluu, mahanalustastakin nahka paistaa. Eli kannattaa hankkia koiralle vaatetta, muuten kyllä paleltuu kylmillä säillä. Ja jo muutaman asteen pakkasella kyllä vasta nypitty koira palelee jos ei ole mitään päällä. Huomioi vaatetta ostaessasi että peittää kunnolla myös sen mahanalustan.

Vierailija

No kyllä se on ihan suotavaa, siitä kun ei ole mitään haittaa. Tassuja se ei suojaa, mutta on ne vähäiset ulkoiluhetket sitten vähän mielekkäämpiä kun ei ala heti kylmä tuntumaan luissa ja ytimissä. Toivottavasti miehesi mielipidet ei johdu siitä että hän häpeäisi niitä pukuja. Kyse on kuitenkin koirasta.

Vierailija

Meillä on puolikarkeakarvainen parsonrussellinterrieri ja yhtään kovemmilla pakkasilla on villapaita. Lenkkeily on meillä sen verran vauhdikasta ja aika vähän pysähdellään, joten ei ole tuntunut paleltuvan ainakaan tuolla varustuksella. Kolme talvea meillä takana.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat