Vierailija

Vielä muutama kuukausi sitten elämä oli ihanaa ja onnellista ja pulla taas uunissa. Nyt tyttö on syntynyt etuajassa eikä miehestä ole ollut viikkoihin mitään mainintaa? Ja liekkö lapsi edes oli tämän entisen, kun ihan perisuomalaiselta näyttää tämä pikkuneiti ja ainakin entinen isäehdokas oli kyllä ihan eri etnistä taustaa... Ovatkohan eronneet sen takia että lapsi onkin jonkun syrjähyppyillan tulosa?

  • ylös 15
  • alas 0

Sivut

Kommentit (26)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Onko niin että tyttö on vain perinyt j:n vaaleutta niin paljon ettei e:n tummuus näy?

Vierailija

E:llä ei ole mitään mainintaa vauvasta missään. Ainakin on saanut alkunsa heidän seurustelu aikanaan..

Vierailija

joo tosiaan ei oo tämä viimeisin muksu E:n .. eipä oo viittiny tyttö siitä hirveenä huudella

Vierailija

Täh kenen se sit on? Sai ainakin heidän suhteensa aikana alun. Onko e ollenkaaan mukana kuvioissa?

Vierailija

Onko niin että teillä on oma elämä niin tylsää että pitää muiden asioista juoruta -.- huh mitä haaskoja. Eikä varmasti kukaan teistäkään näistä asioista omalla naamallaan kehtaisi juoruta -.-

  • ylös 1
  • alas 26
Vierailija

Olen samaa mieltä että lapsi näyttää perisuomalaiselta... Mutta tästä keskustelusta saa semmoisen kuvan että olet erittäin varma siitä että on tapahtunut syrjähyppy. Onko jotain totuuspohjaa?

Vierailija

Mäkin katoin, että onpa vaalea vauva. Olen käsittänyt, että oletettu isä on 50% suomalainen, joten ei ne vaaleat piirteet mikään mahdottomuus ole.

  • ylös 11
  • alas 0
Vierailija

jep katsokaas nyt kyllä vituttaa rupes vähä vituttaan tänä aamuna kävi vähä näin sunnuntaiaamuna kävi tälles tälle kahvinkeittimelle tuli tunnit täyteen varmaan kattokaas mitä tälle kävi tolle tälle näin tälle kävi tälläin näin jos se näkyy tähän kameraan kai se nyt näkyy jotenki halkes toi pohja perkele tosta halkes pohja tästä kahvinkeittimestä halkes pohja nyt kyllä vituttaa ku halkes pohja niin vituttaa kyllä meni kahvinkeitin paskaks pohja halkes tästä oikeen halkes joo pohja halkes oikeen kunnolla tosta napsahti vaan ja halkes pohja niin nyt rupes kyllä vituttaan oikeen rankasti että vituttaa hyvä kahvinkeitin meni siinä tommonen kahvinkeitin meni siinä meni siinä sitte nyt sitte rupes vituttaan ai ai löytysköhän roskiksesta uutta tämmöstä pannua vai mistä löytyis noh kyllä se vituttaa mutta onneksi mulla sattu oleen varakahvinkeitin tämmönen varakahvinkeitin ku BRINSEEES oikeen kunnon kahvinkeitin siinä on sitte varakeitin päästään keitteleen tällä sitte ravitsevat kahvit tällä keittimellä tämmösellä keittimellä keitetään sitte kahvit taas tänään sitte ravitsevat kahvit tulee tämmösellä keittimelläsitte onneks oli varalla tämmönen huh huh muuten ku tää hajos niin vituttaa kyllä silti vaikka on varakeitin niin kyllä vituttaa tää oli hyvä keitin tää oli pirun hyvä kahvinkeitin kyllä nyt kyllä vituttaa ankarasti juu-u ei mullatäällä muuta että tälläsiä tunnelmia täältä tänään oikeen vituttaa rankasti vituttaa hajos kahvinkeitin siinä se ny meni

Hmm

Olen miettinyt myös ovatko eronneet.. Ei enää taida blogissaankaan miehestä puhua. Sääli jos näin on.

Vierailija

Oliko jollain jotain totuuspohjaa tälle juorulle, että olisivat eronneet eikä lapsi olisi tän e:n?

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla