Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten hoidatte arkipäivien krapula-ripulit?

Vierailija

Heräättekö tahallanne etuaikaan etä kerkeätte kaiken varmasti ripuloimaan ennen töitä, vai oletteko hälläväliä ja ripuloitte krapulat töissä jos siltä tuntuu?

Melkein aina minä herään aikaisin aamiaiselle ja tahallani ärsytän mahaa kunnon mustalla kahvilla. Ehdin käydä krapula-ripulilla pari kertaa ennen töitä. Melkein aina se riittää, mutta kerran-pari viikossa venähtää ripulit lounaaseen asti. Silloin yritän vaan hiljaa päästellä työpaikan vessassa. Lounaalla viimeistään kyllä joka päivä tasoittuu. Miten muilla?

Kommentit (13)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Onkohan sulla jonkin sortin alkoholiongelma, jos krapula on noin yleistä? 

Samaa mietin. 😅

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Onkohan sulla jonkin sortin alkoholiongelma, jos krapula on noin yleistä? 

No väkeviä en juo, enkä muutenkaan ole moneen moneen vuoteen ollut edes humalassa. Viiniä nautin sen pari pulloa illassa ja se ärsyttää vatsaa, vaikken alkoholisti olekaan. Että kiitokset huolesta vaan!

Vierailija

No onpas taas kummaa moralisointia vaikka ongelmia ei olekaan. Tänään meni lähes täysin ilman ripulia, kahvia tyhjään mahaan ja kerralla suoli selväksi. Sitten tukeva aamiainen ja olo on saunaraikas ja hyvä.

Vierailija

Mulla helppo hoitaa, kun se ripuli tulee vain kerran, ei tarvi montaa kertaa ripuloida. Eli ripuloin kotona, menee nopeamminkin kuin normaali aamupaska, koska tosiaan tulee "ripuliräjähdyksenä" ulos hetkessä. 

Yleensä jos on paha darra, kuten tänään, pidän myös etäpäivän. Syystä että autolla ajo on epäilyttävää, voi olla vielä promilleja. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat