Kaukalopussiin pukeminen (wallaboo)

Tietämätön

Tammikuussa on la ja nyt sairaalakassia pakatessani pohdin miten lapsi tulisi pukea lämpimästi kaukalopussin sisälle. Meillä tämä yksilö http://www.muksutalli.fi/WALLABOO-kaukalopussi

Matkaa sairaalasta kotiin on noin tunti ja oletetaan että matka tapahtuu tammikuun pakkasilla. Äitiyspakkausta ei otettu. Eikä myöskään mitään villavaatteita ole.
Olen ajatellut tälläistä varustusta:
Pitkähihainen body,
Puolipotkuhousut,
Collegehaalari,
Tumput,villasukat,
Kypärämyssy ja jokin pipo
Ja sitten kaukalopussiin

Mitä mieltä kokeneemmat on, tuleeko tuollaisessa asustuksessa kylmä vai onko riittävä? Esikoinen tulossa joten omia kokemuksia saa antaa. Kovasti olen googlaillut mutta jokapaikassa sanotaan että pue villavaatteisiin.

Kommentit (9)

Vierailija

Minulla ei ole kokemusta juuri tuosta pussista, mutta meillä on joulukuun vauva käyttänyt eisbärchenin topattua lämpöpussia. Puettiin toppapussiin vauvalle body, sukkahousut, tumput ja kypärämyssy. Hikoili noissakin tamineissa pakkaskeleilläkin...

Vierailija

Pue vauvalle yksi kerros enemmän kuin itsellesi. Jos tammikuun pakkasilla laitat itsellesi esim. sukkahousut housujen alle, lapsesi tarvitsee kolme kerrosta vaatetta. Hommaa vain se villahaalari - vai miten meinasit jatkossa hoitaa ulkoilut? 

Vierailija

Villahaalarin hankkimista minäkin suosittelen.

Mekin hankittiin tuo sama pussi marraskuussa syntyvälle, liikutaan paljon autolla. Eli jos lämpimään autoon vie, niin noilla vaatteilla pärjää oikein hyvin, autossa täytyy pussia varmaan avata.

Vierailija

Tuo pussi on todella lämmin, mutta aika avoin ylhäältä. Nuo vaatteet riittää kyllä mainiosti, mutta ylös vielä joku pieni peitto tai villahuivi. Autossa sitten se peitto/huivi pois. (Muutenkin autossa tod näk hikoilee, on niin lämmin pussi). Meillä oli yleensä sisähousut ja yläosassa vain extrana villatakki ja joka kerta vauva oli hikinen, kun pussista otettiin pois. 

Vierailija

Meillä on tuo harmaa jääkarhupussi. Miekin tuos viimeviikolla vaatteita lajitellessa otin jo kotiinlähtövaatteet valmiiks, vaikka meilläkin la.vast tammikuun toiseks viimesellä viikolla😊
Kaks settiä valitsin vaatteita, jos käy vahinko lähtiessä tai matkalla:
Samettipintanen pitkähihanen body ja terälliset puolipotkarit
Lyhythihanen body+sukkahousut ja paksummat sukat
ohuet sukat,tumput,myssyn(sisäkäyttöön tarkotetut)
Hupullinen/jalkaterällinen fleecehaalari väliin
Ohkaset villasukat, karvapintaset tumput (oli sopivan paksut, mutta taipusat jotta saa sujautettua haalarin "terien" alle, jalkaterästä ulkohaalari onkin umpinainen )
Kypärämyssy ja korvaläpällinen paksumpi ulkomyssy
..ja toppahaalari, sekä tuo kaukalopussi. Myö varmaan käydään kotiinlähtiessä mummolan kautta, kun ovat matkanvarrella, niin kaukalopussi ois ehkä kätevin sit visiitin kannalta. Muita tarvikkeita pitää viel pakkailla mukaan, mut liivinsuojia, harson ja maidonkerääjän laitoin jo kassiin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat