Mistä tapahtumasta katsot ysärikulttuurin alkaneen ja mihin loppuneen

Vierailija

Mikä oli mielestäsi ensimmäinen 90-lukua henkinyt tapaus ja mikä taas ensimmäinen 2000-lukulainen, joka siten lopetti ysäriläisyyden?

Kommentit (9)

Vierailija

Vähämaaliset mm-kisat 90 ja 2001 terrori-iskut. 80-luvun loisto ja tulevaisuususko loppui noihin ala-arvoisiin kisoihin ja 11.9. alkoi puolestaan aikakausi jota yhä eletään. Vietin parhaat vuoteni ysärillä.

Vierailija

Ei mulle sano ysäri oikein mitään. Joku Frendit sarja ehkä on vähä sellasta. 80-luvulla oli oma muoti, mutta ysärillä oli vaan kaikenlaista sekalaista, ensin vaatteet oli ylisuuria, sitten kittanoita piti näkyä maha vaikka olis miten läski, mutta se ei ollu mikään uus juttu, matki vaan jotain edellisiä vuosikymmeniä tolppakorkoineen kaikkineen.

Asuin ysärin Helsingissä 16-26-vuotiaana.

Vierailija

Teini-ikä meni pääosin ysärin melskeissä, aiemmalta ajalta lähinnä lapsuusmuistoja. Naiset ja huvittelu oli pääosin mielessä, opiskelu meni siinä sivussa, 2000-luvulla alkoi työelämä ja matka kohti "aikuistumista".

Lähinnä mieleen muistuu ysäriltä Radiomafia, Lista-ohjelma ja Levikset.

2000-luvulla kääntyi lehti maailmannäyttämöllä.

Vierailija

Ysäri oli vanhan toistoa. 80-luvun jälkeen oli lama, ja kun lamasta alettiin ysärillä pikku hiljaa nousta, yritettiin väkisin innostua taas asioista, joihin oli jo kerran usko mennyt. Ensimmäisten kännyköiden ja netin tulo ennakoi myös tätä nykyistä aikakautta, jossa kaikkea voidaan valvoa ja valvotaan, sekä kaikki tieto tallennetaan, vaikka sitä ei vielä pystytä analysoimaan. Eli 90-luku oli lopun aikaa ja 2000-luvulla kaikki on jo menetetty. Yksityisyys, innostus, luottamus muihin ihmisiin, talouskasvuun, demokratiaan jne.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat