Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vatsataudin jälkeen, kauanko kestää palautuminen?

Vierailija

Oloni on muuten ihan hyvä mutta oksentamisesta on nyt kaksi päivää ja vatsa on vieläkin aivan vesiripulilla ja pierettää koko ajan. Ruoka pysyy hyvin sisällä, tosin olen pyrkinyt syömään kevyemmin kuin normaalisti.

Kauanko vatsan palautumisessa menee? En ole sairastanut oksennustautia sitten lapsuuden.

Kommentit (4)

Vierailija

Vatsataudin paranemista ja siitä toipumista auttaa hiilitablettien syönti. Ne on siihen alunperin kehitettykin, eikä pelkästään myrkytystapauksiin. Ne ehkäisevät sitä monta päivää jatkuvaa vetistä ulostetta, ilmavaivoja ja hankalaa oloa. Niiden lisäksi sitten ruuaksi miedosti maustettua kanaa ja riisiä, pieniä annoksia banaania ja mustikoita ja lisäksi maitohappobakteereita niin kyllä se siitä.

Mut niitä hiilitabletteja suosittelen ostamaan varastoon. Sitten kun seuraavan kerran sairastuu vatsatautiin, on ikionnellinen että niitä on kaapissa, koska siinä kunnossa niitä ei taatusti halua mihinkään lähteä ostamaan.

Vierailija

Riippuu viruksesta. Viime keväänä oli sellaista virusta joka aiheutti rajua oksentamista ja ripulia vain päivän, mutta monet potilaat (varsinkin vanhukset) saivat niin kovia nivelkipuja etteivät voineet lähes viikkoon liikkua normaalisti. Syö esim. hiilitabletteja tai vaikka precosaa sekä maitohappobakteereja. Ruokailu kannattaa pitää kevyenä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat