Vierailija

Eräskin (onneksi entinen) tuttavuus poltti sen askin päivässä ja kaljaa meni 12-20 pulloa. Eli sossutuella. Aina oli kuitenkin myös jääkaappi pullollaan ja kissojakin 5kpl.

Kuinka on mahdollista?

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Totta kai niihin on rahaa koska ovat riippuvaiselle ihmiselle tärkeysjärjestyksen kärkipäässä. Mutta ei voi kovin köyhä, jos lisäksi on varaa aina ruokaan ja kissalauman elättämiseen.

Vierailija

En tiedä, mutta tunnen myös vastaavan tapauksen.
Hänellä ei ole ikinä varaa tehdä mitään ylimääräistä (käydä esimerkiksi elokuvissa tms) ja ruokavaliokin koostuu lähinnä nuudeleista ja halvoista pakasteista, koska muuhun ei ole varaa, mutta silti polttaa kaksi askia päivässä tupakkaa ja juo joka viikonloppu useamman pullon 50 euron viiniä.

Vierailija

Aijaa no juu, otin selvää paljonko tuo tuki yhteensä on ja enpä minäkään näköjään saa kuin kolmisen sataa enemmän kuussa vaikka käyn töissä. En polta eikä minulla ole lemmikkilaumaa, siltikinä täytyy välillä katsoa mihin raha menee jos on esim. jokin isompi hankinta edessä. Suomi on "hieno" maa. Jos olisin päättämässä niin tupakoitsijoille ja kaljan kittaajille annettaisiin tuet ruokana tai ruokakuponkeina.

ap

Vierailija

Tupakkaan löytyy kyllä aina rahaa, koska tupakoitsija on riippuvainen siitä, eli tupakka tulee aina ensin. Esimerkiksi jos itselläni oli vaikkapa 7 euroa rahaa, käytin siitä hetkeäkään epäröimättä sen noin 5 euroa röökiaskiin ja sitten laskeskelin, että kai siitä vielä riittää rahaa ostaa vähän nuudeleita. Ja itse ainakin laskin tupakka-askin pakollisiin menoihin siinä missä vaikkapa kahvin tai vessapaperinkin.
Enää ei onneksi tarvitse. :)
T: köyhä ex-tupakoitsija

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat