Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä oli pari ekaa vuotta aika kiihkeetä. Sen jälkeen seksi ei oo enää maistunut samanlaiselta, muuttunut tavalliseksi hinkkaamiseksi ja jynssäämiseksi. :-/

Kommentit (12)

Vierailija

Seitsemän vuotta .. Sitten alko vähän jo määrä tason kanssa laskemaan. Oli sitten myös pian suhteen määränpää tullut kuvioihin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Neljännesvuosisata yhdessä ja nautimme joka hetkestä. Toki tahti on harventunut. Emme ole kaivanneet seksikaupan tuotteita tms., vaan haemme vaihtelua ja piritystä puuhailemalla eri paikoissa, varsinkin ulkosalla kesäisin ja lomamatkoilla. Voisi hyvinkin maistua puulta, jos emme muita tyylilajeja tuntisi kuin iltamyöhä + oma sänky + yhdyntä.

Vierailija

Parisuhdetta 10 v. takana eikä maistu puulta. Mutta on ollut kausia, että on ollut vähän tylsempää tai hiljaisempaa tai arkisempaa, myönnän sen.

Noin yleensä luulen seksielämän pysyvän hyvänä seuraavista syistä:

- Ei määrä, vaan laatu - seksiä meillä on noin 1-2 kertaa viikossa, sitä useammin jos on niin se tosiaan muuttuu "puisevaksi".

- Erityisesti lasten syntymät ovat tuoneet suuria muutoksia seksielämään, sillä kummankin alatiesynnytyksen jälkeen orgasmiherkkyyteni on kasvanut huikeasti -> pakollisen tauon jälkeen seksi on ollut mahtavaa ja mieskin nauttii, kun mä nautin.

- Noin yleensä kehitytään edelleen koko ajan ja opitaan tuntemaan toistemme "sweet spoteja" paremmin ja paremmin, vaikka yhteisiä vuosia on jo paljon takana. Mulle meidän seksi on tasokasta (ah, palstatermi) vaikka se ei sisällä valtavaa kiihkoa ja intohimoa ja ilotulituksia.

- Olen oppinut saamaan orgasmin vain tämän miehen kanssa, joten luottamus ja toisen tunteminen ovat mulle tärkeämpiä seksin kannalta kuin intohimoinen kiihottuminen tai uutuudenviehätys. En koskaan ole saanut orgasmia vieraamman kumppanin kanssa, vaikka olisin ollut kuinka kiihottunut tai partneri olisi tehnyt kaikkia mahdollisia sirkustemppuja. Mieskin saa tästä ilosta osansa esim. yhdynnässä.

Vierailija

7 vuotta kans meni, sit oli sellasta ennalta-arvattavaa arkiseksiä. Ei enää kokeiltu ja innostuttu niinkuin ennen. Mies kiinnostui netin pornotarjonnasta, runkkaili koneelle. Se oli sit siinä se suhde.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

19 vuotta.

Tähän täytyy puolustukseksi jatkaa se että itse seksi on hyvää kuten aina, mutta olen ruvennut kaipaamaan enemmän läheisyyttä ja hellyyttä rakastelukertojen väliin - arkeen.

Vierailija

Ei ole vielä alkanut maistua puulta, yhdessä 14 vuotta. Salaisuus on se, että emme ole yleensäkään seikkailun- tai muutoksenhaluisia luonteita, vaan rutiineja rakastavia. Meille muiden mielestä hyvin tylsä lähetyssaarnaaja-asennossa suoritettu perusseksi 2 kertaa viikossa on juuri se mistä tykätään.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat