Vierailija

Niille tulisi sama etunimi ja sama sukunimi jos ottaisivat saman sukunimen. Sitte niistä ei voisi ikinä tietää kummasta puhutaan kun ei edes sukunimen avulla nimiä voisi erottaa.

Kommentit (14)

Vierailija

Jos kaksi saman nimistä menisi naimisiin niin toisella/molemmilla olisi varmaan joku lempinimi. Ei sen vaikeampaa, jos tuo on ap:n ainut ongelma homoliitoissa niin turha huoli pois, eiklhän pariskunnat itse osaa ratkaista noin pienen ongelman.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Onhan niitä perheitä, joissa esim. äidillä ja tyttärellä tai isällä ja pojalla on sama nimi. Ei kai heilläkään sen kummempia vaikeuksia ole ollut...

Vierailija

Tässä maassa on aika monta Matti Virtasta, mitenhän ne ikinä selviää elämästään? Meillä oli töissä kaksi kokonimikaimaa ja silti jotenkin siitäkin selvittiin.

Vierailija

Entäpä jos vaikkapa Rauni Meikäläinen (nainen) ja Rauni Teikäläinen (mies) menisivät naimisiin? Kuinka ap sitten suu pannaan?

Vierailija

Aattele, että ne kaksi samannimistä voivat jo nyt olla kimpassa ja rekisteröidä parisuhteensa ja siitä huolimatta ne erotetaan. Aatteleppa sitä...

Vierailija

Ja tämä naimisiinmenoasia vaikuttaa tähän miten? Samahan se voi olla hetetopareillakin, onhan noita unisex-nimiä. Itsekin aikoinaan seurustelin tyypin kanssa, jonka kans oli sama sukunimi.

Vierailija

Mulla oli joskus kämppis, joka meni naimisiin saman sukunimisen puolison kanssa. Sanotaan siis vaikka että kämppis oli Virtanen ja miehensä myös Virtanen. Mietittiin sitä, pitääkö hänen erikseen ilmoittaa viranomaisille, pitääkö hän oman nimensä vai ottaako miehen nimen. Virtanen-Virtanen ei muistaakseni ollut ainakaan tuohon aikaan mahdollinen.

Vierailija

Hienoa ap et mietit tuollaisia! Ovat nimittäin ihan keskeisiä kysymyksiä tässä ajassamme. Eihän tuollaisesta tragediasta selviäis koko kansakunta koskaan! Saatikka jos sattuisivat vielä samannimiset olemaan onnellisia keskenään tai jotain.

Vierailija

Niin, minkä nyt  näet tässä  kysymyksessäsi  eroavaisuutena siihen tapaukseen verrattuna,että saman sukunimiset heteroihmiset-siis mies ja nainen  (jotka kuitenkaan eivät olisi sukua keskenään) menisivät naimisiin keskenään  ?

  Onhan sellaisia suht' yleisiä sukunimiä ( kuten .esim. Korhonen, Hämäläinen , Peltonen tms.yhtä tai lähes yhtä yleisiä ) jotka (samalla paikkakunnallakaan) eivät välttämättä ole kaikki sukua keskenään.

Periaatteessa täysin mahdollisia,mutta käytännössä tietenkin äärimmäisen harvinaisiahan tuollaiset liitot tietenkin ovat.

Pohdit  nyt tässä kyllä  suoraansanoen  aika merkillisiä & marginaalisia ongelmia, mutta ongelma ei kuitenkaan ole yhtään erilainen,  olipa siinä  kyse esim. kahdesta  saman sukunimen omaavista miehestä, tai saman sukunimen omaavista miehestä ja naisesta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat