Kaupan hinnoittelijat aivan kuutamolla

Vierailija

Viimeksi yksi purkki maksoi kaksi euroa 200g ja kilohinnaksi oli merkattu 5 euroa. Toinen samankokoinen purkki oli vieressä hinnoiteltu 10e/kg. Meinasin revetä kaupassa.

Tänään kävin kaupassa ja 500g sellerin hinta oli 1,60. Kilohinnaksi oli silti merkattu 2,65.

Miten näin järjettömiä virheitä voi tehdä kun se vielä pitäisi olla oma työ? Näkeehän tuon nyt suoraan jokainen tolkullinen, että tuo sellerikin maksaa yli 3 euroa, eikä kilohinta voi mitenkään olla alle 3 euroa. Välillä poistelen näitä lappuja. Korjailen kynällä oikeat hinnat tai sitten revin sen kilohinnan irti siitä lapusta. Nyt kaksi viimeistä kertaa olen jättänyt laput paikoilleen.

Myöskin ihmettelen sillipurkkien hinnoittelussa tehtyjä virheitä. Ei osata laskea sitä hintaa usein, koska siinä on se liemi mukana, mutta ei sitä lientä lasketa mukaan hintaan. 

Lisäksi välillä saman kokoiset sillipurkit maksavat vaikka 3 euroa ja sitten toisen kilohinnaksi on merkitty aivan eri. Wtf näkeehän sen silloin silmällä, että jommassa kummassa täytyy olla heittoa.

Tuohtunut asiakas.

Kommentit (1)

Vierailija

Haha, ihmettelin ihan samaa juuri kaupassa, mitähän tuotetta se oli. Ehkä karkkipussi. Miksi kaksi karkkipussia voi olla eri hintasia, vaikka niissä on samanpainoinen sisältö ja sama kilohinta? Ehkä en vaan tajua...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat