Entä mitä tuli niistä oppilaista, jotka saivat nelosia ja vitosia?

Vierailija

Kertokaa :)

Sivut

Kommentit (60)

Vierailija

Enimmäkseen kuolleita, mutta zhdellä on menestyvä kattofirma.

Muistan 6 joista 3 on kuollut ennen 40 vuotta.
1 omaa kattofirman
1 on narkkari 

1 kohtaloa en tiedä

m41

Vierailija

Autonasentaja, kolmen lapsen isä, vakituinen työ ja kiva omakotitalo. Pahin kiusaajani myös, mutta hänestä tuli aikuisena mukava ja fiksu. Asuu vieläkin samassa kunnassa. 

Tässä tapauksessa taisi kotiolot olla aika iso syy, paremmissa oloissa tämä tyyppi olisi ollut varmasti ihan keskitasoa. Olin yksi harvoista, joka tiesi, millaista heillä oli.  Se saattoi olla osasyy kiusaamiseen. En koskaan sitä muille kertonut, paras kaverini tiesi myös muutenkin. Vitosia sai, nelosia jos olisi saanut, ei olisi päässyt luokaltaan. Vaikka ei ollut luokallani, kerron että  hänen pikkuveljestään tuli linnakundi ja siskosta ei mitään tietoa. Tämän luokallani olleen tyypin taisi pelastaa fiksu tyttöystävä. Muut sitten olivat jo kutosen oppilaita. Yksi heistä on kuljetusalalla ja asuu kotikylässä yhä. 

Paras kaverini oli tytöistä luokan heikoin. Hän on laitoshuoltaja päiväkodissa. Lapset kuulemma tykkää kovasti. 

Vierailija

Omistaa oman firman joka on kyllä hurjan menestynyt. Tyypillä esim kakkoskoti Etelä-Euroopassa, hengaa siellä usein talvella. 

Ei hän kyllä nyt aivan nelosia saanut, enemmän viitosia ja kuutosia. Sinänsä oli fiksu tyyppi, opiskelu ei vaan kiinnostanut. Oman firman perusti alle parikymppisenä.

Vierailija

No vitosiahan en tietty tiedä kun niitä ei kuuluteltu ääneen - kun taas meidän kymppejä repivien suoritukset eivät olleet yksityisiä vaan niitä opettajat kailotti koko luokan kuullen, en tiedä miksi.

Ehtoja saaneista ja luokalleen jääneistä tiedän muutaman. Yhdestä kaksi kertaa luokalleen jäänestä pojasta tuli jonkin sortin sähkösuunnittelija, nykyään tuottaa ainakin rock-tapahtumiin sähkö- ja äänisysteemeitä. Yhdestä luokalleen jääneestä tytöstä tuli apuhoitaja. Nämä siis olivat yläasteelta.

Ja eksäni, joka sai nelosia ja tuplasi lukiossa yhden luokan: hänestäkin sitten kumminkin tuli filosofian maisteri ja asiantuntija.

Yhdestä tytöstä joka tuplasi lukiossa yhden luokan ja lisäksi sai toisenakin vuonna ehdot (jotka suoritti) tuli sairaanhoitaja.

Että ihmisiä niistäkin tuli.

Vierailija

Se takapulpetin huligaani on nykyään minun rakas aviomies ja kahden lapsen isä. Ravintolakokkina töissä, haaveilee nyt omasta kahvilasta parin työkaverinsa kanssa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat