Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Otin kaupasta pussukan ruotsalaista pinaattia, sellaisia viiden sentin pituisia irtolehtiä. Ajattelin laittaa nuudeleita katkaravuilla ja pinaatilla. Selasin äsken reseptejä ja jossain sanottiin, että pinaatti pitää ryöpätä. Toisaalla taas, että pienilehtistä ei tarvitse, mutta isolehtinen uusiseelantilainen täytyy. Neuvoisiko joku, onko tuo ostamani nyt sitten pieni- vai isolehtistä ja kuolenko, jos en sitä ryöppää?

Kommentit (2)

Vierailija

Keskiruodit kannattaa leikata pois jos ovat sitkeitä. Voit maistaa pari lehteä, että miltä maistuu. Ryöppäämiseen taas toisaalta ei kauaa mene. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat