Vierailija

Olemme menossa ensi kesänä taaperon ja teinin kanssa reissuun. Kaipaisimme kovasti vinkkejä, mihin kannattaisi mennä. Lähinnä olemme miettineet Espanjaa tai Kroatiaa. Olisin kovasti kiitollinen vinkeistä ja kokemuksista! Pakettimatka vai omatoimi?

Kommentit (2)

Vierailija

Mitä haette lomalta? Me kaipaamme itse kerhoja ja ohjattua toimintaa lapsille, mutta te varmaankaan ette, jos teini on jo sen verran iso ja taapero taas alle 3 v. Me otamme yleensä pakettimatkan noiden kerhojen takia, mutta te ette varmaankaan tarvitse vaan pääsette edullisemmin varaamalla lennot ja hotellin erikseen. Jos haluatte lähinnä uida ja löhöilä hotellilla, ottakaa alla inclusive. Jos haluatte kierrellä lähiseutuja, se ei varmaankaan kannata. Jos teitä on neljä, löytyy varmaan mistä tahansa hotellista sopiva huone. Meitä on 7, ja joudumme valitsemaan hotellin sen mukaan, mistä löytyy sopiva huone. Molemmat maat ovat hyviä - katsokaa kohteita läpi ja valitkaa sen mukaan, mitä haluatte tehdä ja nähdä.

Vierailija

Kroatia ja istrian niemimaahan kiertelemään. Meillä oli hotelli ja auto vuokralla, jolla kiertelimme ympäri niemimaata. Vesi on ihan uskomatonta, ihmiset ystävällisiä ja ruoka edullista. Hiekkarannat tosin puuttuvat, mutta lapsille hyvät uimakengät mukaan niin ei ongelmaa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat