Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Olen sarjapettäjä

TunteetOn

Olen 19 vuotias naisen alku ja pitkäaikaisessa parisuhteessa, suhteeni on kestänyt pian kolme vuotta ja olen sarjapettäjä. Suhteeni aikana olen pettänyt miestäni yli 20 kertaa ja noin joka toinen pettämiskerta on johtanut seksiin. Mieheni on tietoinen vain muutamasta kerrasta. Vihaan itseäni ja sitä kivun määrää jonka totuus tuottaisi miehelleni. Onko täällä palstalla muita pettäjiä sekä sarjapettäjiä? 

Kommentit (4)

Vierailija

Ymmärrän sua. Olen itse reilu 20 ja parisuhteessa kaksi vuotta. Olen pettänyt miestäni muutaman kerran, eikä hän tiedä niistä mitään. Tajusin kuitenkin, että olen pettänyt häntä siksi, koska en koe, että menettäisin paljoakaan jos me erottaisiin. Niimpä ylihuomenna kun mies tulee kotiin, meinaan hänet jättää.
Tämänkin päätöksen teko kesti liian kauan, koska pelkään kovin satuttavani miestäni erolla. Hänellä ei elämässään ole juurikaan ketään muuta kuin minä.
Mielestäni sinunkin on pohdittava syy pettämiseen ja toimittava sen mukaan.

tinder

Mies Vantaalta. Hän pyörittää todella montaa naista samaan aikaan. Hänellä on jatkuva haku päällä deittipalstoilla. Valehtelee, että on eronnut 8-vuotta sitten. Lasten määrä vaihtelee 0-3 lähes täysi-ikäisiin lapsiin. Sama kaava pyörii. Käy naisten kanssa mökillään Hämeessä ja välillä Tallinnassa. Uskottelee naisille, että seurustelee niiden kanssa. Herra pyöriin Tinderissä, Suomi24 sekä ent AyI:ssä. Keski-ikäinen virkamies. Viimeksi löytyi 20 naista hänen uhreistaan. Yksi osti kiukaan hänen mökilleen, toinen ruokapöydän, yksi grillikodan.

Esittää olevansa äitinsä kanssa mökillä tai työkavereiden kanssa matkoilla. Hän käyttää tätä äitiä, kun puhuu mitä on tehnyt muiden naisten kanssa, jotta ei mene sekaisin. Äiti on siivonnut mökillä. Äiti on maalannut mökillä. Äiti osti kiukaan. Todellisuudessa tämä äiti ei ole hänen äitinsä vaan jonkun muun äiti. :)

#auervaara #pettäjä #huijaa #mökki #Tallinna #sarjapettäjä #vantaa #äiti #virkamies

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat