Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

En ymmärrä miksi jotkut pitävät pizzasta

Vierailija
31.10.2015 |

Kämppis tilasi itselleen perhepizzan ja kokiksen. Siinä se sitten mässytti sitä. Hajukin jo etoi. Sellainen tunkkainen grillin haju. Rasva valui käsiä ja naamaa pitkin. Ja tuosta "makuelämyksestä" se maksoi vähän päälle 20 euroa! Tuolla rahalla ostaisi monelle päivälle lohta ja raikasta salaattia.

Kommentit (30)

Vierailija
1/30 |
31.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ethän niputa kaikkia pizzoja samaan lokeroon yhden huonolaatuisen pizzan takia.

Vierailija
2/30 |
31.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Wow, salaatti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/30 |
31.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

No aina harva istellensä yksin perhepizzaa ostaa. Perus pitsa maksaa sellaisen 7 euroa. Vitosellakin voi saada lounas aikaan. Ihan kiva joskus sellanen on tilata, vaikka parempi olo siitä kalasta tulee. Aina ei jaksa laittaa ruokaa ja pitsa on hyvää.

Vierailija
4/30 |
31.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä syön pizzaa n. kolme kertaa viikossa. En vain parempaa tiedä! Täytteet ja ostopaikka vaihtelevat. 

Paljon syön pakastepizzaakin. Niiden laatu on viime vuosina parantunut huimasti. Esim. niinkin vaatimattomalta kuulostava tuote kuin Pirkan kiviuunipizza on aivan mainio valinta hinta-laatu -suhteeltaan. 

Kyllä mä siitä lohestakin tykkään, salaatteista en yhtään välitä. Syön vain näön vuoksi joskus seurassa. 

Vierailija
5/30 |
31.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kämppis tilasi itselleen perhepizzan ja kokiksen. Siinä se sitten mässytti sitä. Hajukin jo etoi. Sellainen tunkkainen grillin haju. Rasva valui käsiä ja naamaa pitkin. Ja tuosta "makuelämyksestä" se maksoi vähän päälle 20 euroa! Tuolla rahalla ostaisi monelle päivälle lohta ja raikasta salaattia.

Kuulosti herttaiselta. Olisit suudellut niitä kämppiksen rasvaisia huulia ja kysynyt pikkutytön äänellä josko sinäkin saisit maistaa.

 

-Mies 29v + 1v-

Vierailija
6/30 |
31.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse tehtynä pizza ei mitenkään hirveän kallista ole, ja toisaalta silloin myös erittäin hyvän makuista. Kyllä mä pidän jopa opiskelijabudjetillani ainakin kerran kuukaudessa sen mättöpäivän että teen vähän rasvaisempaa pizzaa. Ei pää kestäisi jos pitäisi kokoajan sniiduilla ja elää mahollisimman terveellisesti siihen päälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/30 |
31.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

ihan evoluution kannalta hyödyllisistä syistä ihmisestä on kehittynyt perso ravinnolle, joka sisältää runsaasti kaloreita, kuten rasva ja sokeri. ne vain maistuvat ihmiselle hyvälle, koska ihminen on rakentunut niin. itsekkin vedät rasvaista kalaa, mutta jeesustelet itsellesi ja muille sillä kuinka se on terveellistä ja saat tästä jotain mystistä mielihyvää, joka on sitten sinun juttusi.

Vierailija
8/30 |
31.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä en kassiloheen koske. Se ontäynmä väriaineita, pestisidejä ja antibiootteja. Lisäksi kalat kasvatetaan niin pienissä sumpuissa, että ne eivät mahdu kunnolla liikkumaan ja niitä kuolee suuri osa jo altaaseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/30 |
31.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pizzan rasvaisuus on päällisistä kiinni. Kasviskunnan tuotteita, rasvatonta kinkkua tomaattikastike ilman öljyä.... juustoa niukasti. 

Aika pro kyllä pitää olla, jos perhepizzan syö yksinään? Kai siitä seuraavaksi päiväksi jäi kuitenkin?

Vierailija
10/30 |
31.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perhepizza on suurta kusetusta. Samalla rahalla saa kaksi normaalipizzaa joissa on paljon enemmän syötävää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/30 |
31.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itsekään en voi sietää suomalaisia rasvalättyjä. En pizzerioita, en pakastepizzoja, en kotonatehtyjä jauhelihapizzoja joissa puoli kiloa lihaa ja juustoraastetta päällä, en roiskeläppiä.

 

Mutta oikea, laadukas italialainen pizza on aivan eri ruoka ja todella hyvää. Ohuen ohut pohja ja todella sellainen, päällä vain vähän täytteitä ja vain vähän tuoretta mozzarellaa (pallomozzarellaa ei tod raastetta). Esimerkiksi keko tuoretta ruccolaa, parmankinkkua ja parmesanjuustoa, jotka kaikki laitetaan ssiis paiston jälkeen pizzan päälle. Hyvä aito italialainen Margeritakin on pizzojen kuningtar, vaikkei siinä ole muutakuin vähän tomaattikastiketta, vähän pallomozzarellaa ja pri hassua basilikan lehteä.

Vierailija
12/30 |
31.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itse tehtynä pizza ei mitenkään hirveän kallista ole, ja toisaalta silloin myös erittäin hyvän makuista. Kyllä mä pidän jopa opiskelijabudjetillani ainakin kerran kuukaudessa sen mättöpäivän että teen vähän rasvaisempaa pizzaa. Ei pää kestäisi jos pitäisi kokoajan sniiduilla ja elää mahollisimman terveellisesti siihen päälle.

Ei ole kallista kun itse tekee ja niinhän me tehdäänkin. Täytteeksi voi laittaa ihan mitä mieli tekee ja laitankin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/30 |
31.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mies 29v kirjoitti:

 

Vierailija kirjoitti:

 

Kämppis tilasi itselleen perhepizzan ja kokiksen. Siinä se sitten mässytti sitä. Hajukin jo etoi. Sellainen tunkkainen grillin haju. Rasva valui käsiä ja naamaa pitkin. Ja tuosta "makuelämyksestä" se maksoi vähän päälle 20 euroa! Tuolla rahalla ostaisi monelle päivälle lohta ja raikasta salaattia.

 

Kuulosti herttaiselta. Olisit suudellut niitä kämppiksen rasvaisia huulia ja kysynyt pikkutytön äänellä josko sinäkin saisit maistaa.

 

-Mies 29v + 1v-

Pervopedari on heränbyt luolastaan

Vierailija
14/30 |
31.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mmmmmm...pizzaaaaaaaaaa

Täytteeksi ilmakuivattua kinkkua, tomaattia ja vuohenjuustoa. Päälle tuoretta rucolaa. 😋🍕🍕🍕🍕🍕

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/30 |
31.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön pizzaa, mutta harvoin. Kaupan lättyjä en ole syönyt varmaan kahteenkymmeneen vuoteen ja jostakin pizzapaikasta haettuja pizzoja syön ehkä kerran vuodessa. Kotona teemme pizzaa pari kertaa vuodessa. Ihan ok se on, mutta jos on muitakin vaihtoehtoja, niin yleensä ne ovat parempia. Harvoin syömme mitään muitakaan pikaruokia. En siis ihmettele ap:n ällötystä ollenkaan, tosin mun puolesta muut saavat syödä roskaa niin paljon kuin maha vetää. Omapahan on ongelmansa.

Vierailija
16/30 |
31.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Haluaisin potkia -Mies 29v + 1v-:tä kiveksille ja lujaa, hä voisi myös laittaa colapullon takaisin perseeseensä

Vierailija
17/30 |
31.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pizzan rasvaisuus on päällisistä kiinni. Kasviskunnan tuotteita, rasvatonta kinkkua tomaattikastike ilman öljyä.... juustoa niukasti. 

Aika pro kyllä pitää olla, jos perhepizzan syö yksinään? Kai siitä seuraavaksi päiväksi jäi kuitenkin?




Kyllä se ihan kaiken söi. Ainoastaan kokiksesta jäi yli. Ap

Vierailija
18/30 |
31.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pizzan rasvaisuus on päällisistä kiinni. Kasviskunnan tuotteita, rasvatonta kinkkua tomaattikastike ilman öljyä.... juustoa niukasti. 

Aika pro kyllä pitää olla, jos perhepizzan syö yksinään? Kai siitä seuraavaksi päiväksi jäi kuitenkin?

Kukahan rasvatonta pizzaa syö?

Vierailija
19/30 |
31.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä rakastan kunnon rasvaista pizzaa, jossa on kunnolla juustoraastetta päällä ja joka on viimeistelty kunnon lorauksella oliiviöljyä. Vihaan taas noita kuivia känttyröitä, joissa päällä on rasvatonta kinkkua jne. Rasva sen mehevyyden ja maun antaa. Näin se vain on. Hittolainen, nyt alkoi tehdä mieli pizzaa.

 

Kyllähän ne salaatitkin ovat hyviä, mutta päälle pitää sitten laittaa kunnon loraus öljystä kastiketta.

Vierailija
20/30 |
31.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pizza on älyttömän laaja käsite. Tuollainen Kotipizza+kokis on krapularuokaa. Pizza on riittävän rasvainen ja suolainen, joten olo kohenee. Täytteenä voi olla jauhelihakastiketta + salamia + raakaa valkosipulia + jotain "pizzajuustoa". Tai nitraattikinkkua + aurajuustomuruja + ananasta. Eihän sellaista kukaan ilman krapulaa syö. 

Sitten on hyvien ravintoloiden ohutpohjaiset, riittävän kuumassa uunissa paistetut, taitavasti täytetyt pizzat, "valkoiset pizzat" (ilman tomaattikastiketta) ja sitten vielä kotona tehdyt ihanuudet. Raaka-aineet ovat kohdallaan, samoin mausteet, rasvamäärä on sopiva, eli kohtuullinen tai vähäinen, pohja tehty durumjauhoista, juusto on mozzaa ja parmesaania, valmiin pizzan päälle on revitty tuoretta rucolaa tai basilikaa ... 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kolme neljä