Moi Leidit, kertokaa miten pakenen FriendZonesta?

Vierailija

Yks ystävä nainen kenen kanssa haluaisin suhteeseen on tulossa tänään mun luo leffailtaan. Hän luulee, että tänne on tulossa lisäksi mun yksi kaveri, vaikka en ole tätä edes kutsunut, koska en halunnut että hän tulee varautuneena jos tietää meidän olevan kahdestaan. Tarkoituksena olisi siis tänään paeta tän naisen friendzonesta. Leffaksi vuokrasin kauhuleffan, koska tiedän että hän ei kestä niitä hyvin. Suunnitelmana on pitää naisen viinilasi täynnä illan mittaa ja sitten kun häntä alkaa leffa pelottaa ottaa syliin ja siitä rohkeasti kokeilla kepillä jäätä.

HEittäkääs jotain muita käytännönvinkkejä!

M23

Kommentit (12)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Häpeäisin, jos olisin ollut 23-vuotiaana noin kujalla.

M30

No kerro sitten vinkkejä äläkä näsäviisastele.

AP

Vierailija

No toi kauhuleffa ei ole hyvä, jos nainen oikeasti ei pidä kauhusta.

Sinuna yrittäisin vaan tutustua naiseen, mistä pitää, mistä on kiinnostunut ja myös miettiä jotain muuta kivaa tekemistä, jos toi kauhuleffa ei pure. Toisaalta jos nainen pitää susta, hän haluaakin tulla sua vastaan siinä, mitä voisitte tehdä tai mistä jutella.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Häpeäisin, jos olisin ollut 23-vuotiaana noin kujalla.

M30

No kerro sitten vinkkejä äläkä näsäviisastele.

AP

Vinkkini on unohtaa käsitteet kuten friend zone ja lakkaa lukemasta julkaisuja, joissa käytetän tuollaista kieltä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Keksi edes uusia aloituksia, tämähän on jo vanha.

Mä en ymmärrä miksi tällä palstalla on noin paljon hulluja miehiä, jotka copypastettaa samaa aloitusta vuodesta toiseen.

Tää on yks näistä, tismalleen sama aloitus on ollut täällä jo vuosia, se tsekkihuorahullu on yksi, ja sitten on se pulleiden poskien ihailijamies, joka on kuulemma 200cm pitkä, tosi, tosi komea ja suomen varakkain jne.

Vierailija

Olet kuitenkin vain pillua etkä sihdetta vailla, joten älä ole inhottava tätä tyttöä kohtaan (juota känniin ja pane) vaan hae seuraa vaikka baarista. Jonkun humalaisen silmin saatat jopa vaikuttaa siedettävältä.

Vierailija

Friend zonet on kai jostain jenkkisaiteilta, eli yhteiskunnasta jossa naisen asema on aivan erilainen ja deittailukin oma teollisuudenalansa

Vierailija

Jos et halua olla ystävä, älä esitä sellaista. Joko teillä on keskinäistä kiinnostusta tai sitten ei. Ei ketään voi huijata tyttöystäväksi. Humalluttaminen hyväksikäyttömielessä on oksettavaa.

Vierailija

Taika on siinä että, että herrasmies ei ikinä päädy kännisen naisen kanssa epäilyttävään tilanteeseen ja taikasanat seksn edetessä on 'jos tuntuu pahalta tai haluut lopettaa niin sano välittömästi'. Näillä neuvoilla selviät elämässä ja kyllä jokaisen vanhemmat pitäisi opettaa tämä pojalleen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat