Te ketkä ostatte kaikki lastenvaatteet uusina?

Seuraa 
Liittynyt13.10.2015

Miten pärjäätte tämän ajan, kun yksinkertaisesti järkevin ulkovaate lapselle päiväkotiin on käytetty, jo ohueksi kulunut vedenpitävä toppapuku? Jos on muutama aste pakkasta aamulla, puetko lapsellesi sen tuliterän Molon?

Kommentit (8)

Vierailija

Meidän pojalla on jo toppahaalari käytössä, nyt on ollut pakkasta aamuisin (on vain 6 tuntia päivässä hoidossa, eli ehtii vain aamu-ulkoiluun). Ei ole Molo vaan sittarista ostettu. Leudompina päivinä käyttää H&M:stä ostettua villahaalaria, siellä alla pitkätkalsarit, housut, pitkähihainen ja neule. Mikä ongelma?

Vierailija

Meidän kuusivuotiaalla on  nyt välikausihousut (henkselimalli) ja uusi, viimekevään alesta ostettu toppatakki joka ulottuu hyvin pepun päälle.  Talveksi on hankittuna toppahousut takin kaveriksi sekä talvihaalari.

Vierailija

Kakkonen lisää vielä, että tuo toppahaalari jota nyt käyttää, ei ole ihan hirveän paksu, sellainen perus. Kovemmille pakkasille ostetaan sitten vielä paksumpi.

Vierailija

Minunkin lapsellani on nollakelillä ja pikkupakkasella Reimatecin välikausipuku ja sen alla villa- tai fleecepuku. Kengät kelistä riippuen. Ei mitään ongelmaa.

Vierailija

En minä nyt näe mitään ongelmaa tässä. Täällä on jo pakkaskeli, ja viimevuotinen toppatakki + kevyttoppahousut on oikein hyvä yhdistelmä. Jos on kurakeli, niin kuravaatteethan on keksitty.

Jos perheessä on monta lasta, on järkevää ostaa ensimmäiselle kunnon vaatteet uutena ja kierrättää niitä seuraaville. On ihan kiva ettei sen kuopuksenkaan tarvitse missään rätissä kulkea vaan koska siitä käytettynä ostetusta on siinä vaiheessa kulahtaneet jo värit ja tekniset ominaisuudet.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat