Tekeekö poikalapsi äideistä tyhmiä vai saako vain tyhmät naiset poikalapsia

Vierailija

Miksi poikien äideistä kasvaa vittumaisia anoppeja ja idiootteja mummoja. Mutta tyttölasten äidit ovat nuorta perhettä tukevia ja ihania mummoja. Onko se niin, että poikia saa vain vittumaiset ja idiootit naiset? Olen seurannut, että tyttöperheissä äidit ovat lempeitä ja heistä tulee ihania mummoja, jotka auttavat ja tukevat nuorta perhettä ja hoitavat lapsenlapsia ja tukevat nuoren perheen äitiä.

Mutta annas kun on poikalapsia, niin näiden äidit on jotenkin kovia ja vittumaisia. Käytöstapoja ei osata ja kotona on epäsiistiä, joulun vietto on pieruverkkarit jalassa telkkarin katsomista ja joululaatikkojen tarjoamista alumiinivuoissa. Ei mitään joulutunnelmaa, vaan katsotaan kaunareita ja revitään äkkiä paketit auki. Ei auteta pojan perhettä, eikä hoideta lapsenlapsia, vaan reissataan ulkomailla omilla lomilla ja tuhlataan rahaa omiin menoihin, eikä ajatella, että nuori perhe on juuri pahimmassa vaiheessa eli menot ovat suuria ja tulot pieniä ja tarvitsisivat isovanhemmilta taloudellista apua.

Siis tyhmistääkö pojat vai saako tyhmät naiset poikia.

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Logiikassasi on yksi aukko. Mites ne kaikki naiset, joilla on sekä tyttölapsia että poikalapsia? Kumpia he ovat? Vittumaisia vai tukea antavia?

jou

Eikö se määräydy miehen siittimestä tuleeko tyttö vai poika. Eikä se tarkoita kun tunnet kaksi perhettä, jossa mutsit kusipäitä ja lapsina poikia, että kaikki poikalasten äidit olisi niitä kusipäitä. Nyt valoja päälle! :)

VANhamummo

Siinähän se kaiken älyllisen elämän selitys piilee, saat varmaan nobelin filosofiasta jos palkintolautakunta saa tietää.  Yksinkertaisesti, mieshormonit tekevät tyhmäksi ja vastaavasti... Senhan näkee jo muutenkin kun kaikki miehet on sikoja, petoja tai narsisteja.   Nainen saa poikaraskauden aikana mieshormoneja sikiöltä, joten tulee tyhmäkisi kuten miehet.  Jos tulee poikia ja tyttöjä vuorotellen, ne neutraloivat toisiaan. 

Vierailija

Heh, mun anoppini on täsmälleen kuvailun kaltainen ja hänellä on ainoastaan yksi tyttö suurkatraassaan. :D En siitä huolimatta voi yhtyä ap:n mielipiteeseen, sillä tiedän myös erittäin herttaisia poikien äitejä.

pohjmies

Vierailija kirjoitti:

Eikö se määräydy miehen siittimestä tuleeko tyttö vai poika. Eikä se tarkoita kun tunnet kaksi perhettä, jossa mutsit kusipäitä ja lapsina poikia, että kaikki poikalasten äidit olisi niitä kusipäitä. Nyt valoja päälle! :)

Siittimestä?   tai kirves sängyn alla?    Mutta siitä kyllä, onko mies lauennut vähää ennen johonkin muualle. Poika siittiöt kuolee nopeammin, mutta niitä kehittyy enemän. Mitä tuoreempi sperma sitä enemän poikia. 

Vierailija

Pojat on niin rasittavia, poikien äidit stressaantuu ja väsyy vuosien varrella, eivätkä jaksa panostaa esim. jouluun kun ei ne pojat kuitenkin minkään koristeiden tai kattauksen päälle ymmärrä.

Vierailija

Hmm...olen miettinyt monesti tätä samaa, mutta eihän tällaisesta saa äänen puhua. Kuten ei siitäkään, että kaikki tuntemani äidit joilla on edes yksikin poika, ovat tukevampia kuin tyttöjen äidit....syytä ne tiedä, mutta olen pohtinut toisinaan.

Vierailija

Voi hyvänen aika, vieläkö tämä ikivanha myytti elää että miehestä olisi kiinni syntyvän lapsen sukupuoli? Ei ole. Nykytiede tietää että äidistä on kiinni mitkä alkiot saa jatkaa ja mitkä ei. 

Vierailija

Vähän asian ohi, mutta olen huomannut omassa tuttavapiirissä että poikavauvojen äidit laittaa niitten pikkujätkien kuvia ihan koko ajan facebookiin ja instaan, siis päivittäin. Tyttölasten äidit ei laita tyttäristään kuvia juuri koskaan, tai jos laittaa, lapsi on kuvattu takaapäin. En sitten tiedä mistä tämä kertoo.

Vierailija

Kun tämän palstan anoppiketjuja luen, ihmettelen samaa, miten ihmeessä poikalasten äidit voi olla niin vittumaisia. Naisten äidit ovat herttaisia ja mukavia ja vävypoikien kanssa tulevat todella hyvin toimeen.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat