Viron poliisi hämmästelee: Suomalaiset naisturistit harrastavat seksiä kodittomien kanssa Tallinnassa

Vierailija

Tyylikästä, kyllä suomimamma osaa..

Useissa baltialaisissa verkkolehdissä on uutisoitu poliisin hämmentävä väite suomalaisten ”votkaturistinaisten” harrastamasta erikoisesta viihteestä.
Viron poliisissa johtajana työskentelevän Raik Saartin mukaan suomalaiset votkaturistinaiset käyvät Tallinnassa paitsi ryyppäämässä, niin myös harrastamassa seksiä paikallisten kodittomien kanssa. Seksin harrastaminen tapahtuu kodittomien kommuuneissa.

Asiasta uutisoi muun muassa virolaislehti Pealinn verkkosivuillaan.

Saartin mukaan poliisilla on tiedossaan monia asunnottomien kommuuneja Tallinnassa. Kommuunit ovat hylätyissä taloissa ja varastorakennuksissa. Hänen tietojensa mukaan niissä asuu jopa 40 ihmistä.

– Yksi niistä on täällä D-terminaalin takana. Siinä on noin 20 ihmistä. Se on hyvin likainen ja epämiellyttävä paikka, Saart sanoo virolaislehden mukaan.

– Yksi nurkkaus on kuitenkin siisti. Siellä on laitettu tiilien päälle alustoja ja niiden päälle patja, jossa on puhtaat lakanat. Mitä varten? Kävi ilmi, että pohjoisen naapurimaamme naiset, jotka tulevat tänne ryyppäämään, haluavat myös toisenlaisia huvituksia. Tuntuu mahdottomalta ajatukselta, mutta meille näytettiin näiden naisten alusvaatteita, jotka olivat jääneet muistoiksi, Saart väittää.

Hän ei voikaan ymmärtää sitä, mikä saa suomalaisnaiset temmeltämään kodittomien kanssa.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1445740600344.html

Kommentit (12)

Vierailija

Tuskinpa naiset tuollaista harrastavat, kuulostaa enempi miesten Thaimaan-matkailulta. Harva nainen on valmis panemaan kenen kanssa tahansa, miehille se on luonteenomaisempaa.

Vierailija

Suomalaisilla naisilla ei enää varaa lähteä Afrikan Gambiaan hakemaan kunnon lerssiä, Tallinna lähempänä? :DDDD Vai pelkäävätkö ebolaa?

Vierailija

Jotenkin en uskonut tätä alusta asti ja nythän paljastui, ettei koko juttu edes ollut totta. Suomessa on naisia ja miehiä, jotka harrastavat seksiturismia, mutta jossain likaisessa satamakommuunissa kodittomien kanssa? En usko.

Vierailija

Mä sanoin heti, että tämä ei voi pitää paikkaansa. Siinä uutisessa oli niin monta ihmeellistä asiaa, etten uskonut tätä hetkeäkään.

Nainen saa seksiä koska vaan ihan ravintolastakin halutessaan, jos seula on niin harva, että koditon hampparikin kelpaisi. En usko hetkeäkään, että suomidaami lähtis johonkin kommuuniin nussimaan kodittomia Tallinnaan. Samaa tavaraa löytyy kotimaastakin. Tämä oli niin kaukaa haettu juttu, että on helppo uskoa keksityksi.

Vierailija

Täytyy olla yksinkertaista porukkaa ne jotka tämän JUORUN ottavat fakta uutisena.

Jos sopii omiin motiiveihin, niin näköjään ollaan nielemässä kaikki sonta, naisvihalla voi oikeuttaa jopa väärän tiedon faktana. 

Lolol

Ap:lle kävi nolot eli kaivoi esiin uutisankan, eikä tarkistanut taustoja - jotka löytyy tämän päivän uutisista. Eli ei ole totta, mutta joillekin sillä ei taida olla merkitystäkään.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat