Miksei terkkarista ole ilmoitettu että mulla joku tulehdus alapäässä????

Vierailija

Kävin papassa pari viikkoa sitten. Puhuin siellä että tuntuu niinkuin olisi valkovuoto lisääntyny ja haju muuttunut. Lääkäri vaan kuittas että niin se tekee kierron eri vaiheissa että alapää näyttää siistiltä että tuskin on mitään. Sanoi että papan tulos tulee postissa jos siinä jotain ongelmaa on, muuten ei tule mitään ilmoitusta. Että voi mennä viikkojakin siinä vastauksessa.

Nyt katsoin omakanta.fi sen papa-tuloksen, ja luki että tulkintaa häiritsee tulehdus. MIKSI tästä ei ole kukaan ilmoittanut mitään?? Käsittämätöntä että mun pitäis jonkun toosatulehduksen kanssa odotella vastausta monta viikkoa??? Joo soitan sinne ehkäisyneuvolaan kyllä kun puhelinaika alkaa. Turha mihinkään ajanvaraukseen soittaa kun kuitenkin käskevät soittamaan sinne mistä lähete on saatu. Huoh. Hyvin pelaa hommat kyllä.

Kommentit (6)

Vierailija

Tarttuuko tuollainen emätintulehdus yhdynnässä miehelle??? Tai jos mies on ollut yhdynnässä naisen kanssa jolla tulehdus, ja on sitten toisen naisen kanssa niin tarttuuko se näin välillisesti sille toiselle naiselle?

Vierailija

Kukaan ei tiedä? Täällä ei ainuttakaan terveydenhuollon ammattihenkilöä? Kukaan ei ole käynyt labrassa niin että olisi tuloksia soiteltu perään? ei ole? Jännä juttu.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat