Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pitääkö ystäväni koira minusta todella vai luulenko vain ?

tietämätön

Ystäväni pitbulli innostuu aina kun tulen kylään, tai ainakin luulen niin. Ystäväni mukaan koira on hyvin valikoiva eikä yleensä pidä ihmistä. Silti saapuessani koira alkaa pyörimään ympyrää ja häntä heiluu niin että koko koiran takamus on suunnilleen nousemassa lentoon ja koira ulisee. Myös jos koira jää kanssani kahdestaan se istuu sohvalle niin että etutassut ovat sylissäni ja pää nojaa rintaani vasten. Jos rapsutan koiraa se kääntyy selälleen ja alkaa ns murista pehmeästi. Yrittääkö koira "omistaa" minut vai onko se vain todellakin tykästynyt/kiintynyt minuun?

Kommentit (5)

Vierailija

Tuo toiseksi viimeinen lause: "Jos rapsutan koiraa se kääntyy selälleen ja alkaa...kertoo että koira luottaa sinuun ja pitää sinusta. Eläin ei teeskentele, eikä teeskentely mene eläimille läpi. Kyllä ystäväsi koira pitää sinusta ja paljon pitääkin.

Vierailija

Kyllä se susta tykkää. :)

Käytkö paljon siellä?

Jotkut rodut on sellaisia mustavalkoisia tuossa asiassa, tuntemattomia yleensä inhotaan mutta usein nähtynä vieras voidaan alkaa laskea "perheeksi" ja silloin sitä rakastetaan ihan holtittoman paljon. :)

Meilläkin tuollaisen ääripään rotu ja tavatessaa "hyväksytyn vieraan" tuo ulina aina tulee. Muutoin se tulee vain omalle perheelle.

Tietämätön

Vierailija kirjoitti:

Pidätkö sinä tästä koirasta vai "siedätkö" vain?

pidän ! Pidän oikeastaan kaikista eläimistä ja olen paljon otetumpi esim koiran huomiosta kuin ihmisen. :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat