Tunnetko ketään rikasta , onnetonta ja yksinäistä?

Vierailija

Eli rahat ja varallisuus eivät ainakaan ole iloa tuoneet.

Kommentit (6)

Vierailija

Sääli. Raha ja varallisuus varmaankin tuo onnea, mutta yhtälailla myös  murhe saattaa koskettaa. Jokaisen pitäisi löytää se oma tie onneen, sehän ei suinkaan ole sama kaikilla. Itsellä se on tasapaksu elämä ja pienet odotukset. Rikkautta ei tule koskaan olemaan, mutta toivottavasti ei myöskään äärimmäistä köyhyyttä. 

Vierailija

En. Kaikki mun tuntemat ovat ainakin onnellisen oloisia. 

Ajavat hyvillä autoilla. Lapsille on ollut varaa ostaa turvalliset autot. 

Matkustelevat paljon.

Asuvat tilavissa ja kivoissa taloissa. 

Kukaan heistä ei hassaa rahaa turhaan, mutta kun tarvitsevat jotain, niin ostavat juuri sellaisen minkä haluavat. 

Kaikista rikkain tuttuni on ostanut jokaiselle lapselleen sellaisen auton kuin ovat halunneet ja omakotitalot. Sponssannut muutenkin heidän elämiään paljon. 

Eli osa jakaa rikkauksiensa myötä onnea muillekin. 

Vierailija

Raha ei tuo onnea ja iloa yksinäiselle. Tosin tiedän yhden iäkkäämmän naisen, joka käyttää varojaan muitten hyväksi, esim. maksaa matkoja, jottei tarvitse yksin reissata. Jos on paljon rahaa ja ei perijöitä, miksi ihmeessä ei käyttäisi sitä muittenkin hyväksi. Tämä nainen myös antaa rahaa hyväntekeväisyyteen ja kummilapsille.

Vierailija

Tunnen etäisemmni yhden pariskunnan, joka asuu loistotaloaan kuin toisilleen vieraat ihmiset. Lisäksi iso huvila jossain Levillä sekä rantahuvila kaikilla paavoilla ja laitureilla Tammisaaren saaristossa.  Mies tekee töitä ympäri maailmaa erittäin, erittäin kovissa paineissa. 

Nainen laittelee taloaan, tapailee niitä ihmisiä keitä heidän piireissään kuuluu tavata. Käy vain niissä paikoissa, joissa kuuluu käydä. Harrastelee jotain.

Nainen syö pillereitä nukahtamiseen, ja sitten mielialaan, ja sitten on kipuja ja sitten kyllä menee sitä viiniäkin. 

Elämä on toisaalla, kuten sanotaan.

Vierailija

En tunne superrikkaita , mutta varakkaita eli onnasuntoa Espanjassa ym velatonta omaisuutta. Itseasiassa ovat aika onnellista porukkaa. Kyllähän se vähentää ongelmia kun ei tarvi rahattomuudesta tapella ja voi matkustaa ja harrastaa perheen kanssa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat