Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vinkkisi hyvän/murean liharuoan valmistukseen? ostin..

Vierailija

Ostin possun-ja naudan lihaa, ajattelin vehnäjauhoissa ne pyöritellä ja ottaa kuumalla pannulla värin, mutta muuta, mitä? ja paistanko pannulla kauemminkin kuin sen hetken, että se pinta tosiaan saa väriä??

Kommentit (3)

Vierailija

Uuniin miedolla lämmöllä muutamaksi tunniksi hautumaan juuresten ja tomaattimurskan ja mausteiden kanssa.

Vierailija

Jotain pataa minäkin tekisin. Mitä lihaa, siis mitä ruhon osaa? Uunissa muhiva pata tarvitsee myös rasvaa, eli hyvä jos possu on kassleria. Muuten pekoni auttaa. 

Jos teet pataa, niin kuutioi lihat ennen ruskistusta. Sitten riippuu vähän millä tyylillä teet, että tarvitseeko liha jauhottamista vai ei. 

Katso karjalanpaistin ja burgundinpadan ohjeet, improvisoi niiden pohjalta. Yrtit ovat a ja o. Hieno juttu, jos sinulla punkkua lorottaa pataan, keskiolutkin käy (alkoholi kiehuu siitä pois, mutta maustaa ja mureuttaa lihaa). Kun nyt on sunnuntai eikä viiniä saa ruokakaupasta, mutta keskiolutta kylläkin. Jos olisi pelkkää possua ehdottaisin kuivaa omenasiideriä :)

Voit myös katsoa perinteisen italialaisen ragun ohjeen ja tehdä sen pohjalta, tarjoa pasta kanssa. 

Noista saa vaikka mitä! :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat