Vierailija

Ainakin netistä kun lukee, niin tuntuu että tyypillisen lastenhoitajan mielestä lastentarhanopettajat ovat ylikoulutettuja, koulutustaan täynnä olevia todellisuudesta vieraantuneita tyyppejä, joiden lähinnä vaan tekee mieli tehdä kaikenlaista "varhaiskasvatusteorisointia" koneen ääressä sen sijaan, että olisivat lapsille läsnä.

Lastentarhanopettajien mielestä taas lastenhoitajat tuntuvat olevan huonon työmoraalin omaavia stereotyyppisiä amiksia, joiden koulutus on niin heikkolaatuinen, että he korkeintaan lastentarhanopettajan tarkassa ohjauksessa selviytyvät perushoidon tehtävistä isossa lapsiryhmässä.

Paljon olen lukenut naisvaltaisten työpaikkojen huonosta työilmapiiristä ja nokkimisjärjestyksestä, mutta tällaistako se ihan oikeasti on myös siellä työpaikoilla kahvihuonekeskusteluissa ym?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Vierailija

Totuushan on se, että lastentarhanopettajia ärsyttää se, että lähihoitajat tekevät samaa työtä aivan yhtä hyvin vaikka koulutusta on vähemmän. Usein myös lähihoitajat ovat kauniimpia joka on se kaikista ärsyttävin asia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla